Szoboszlai Dominik első sorozatszerepe: nézd meg az RTL-en a vasárnap esti magyar-skót meccs előtt!

MOZI HÍREK – Vajon miért is várjuk annyira ezt a meccset a skótok ellen, amikor a svájciak és a németek már úgyis elvertek minket? Talán azért, mert most legalább a képernyőn láthatjuk valami szórakoztatót Szoboszlai Dominiktól, aki az RTL új sorozatában debütál színészként. Ha a fociban nem is sikerül mindig nagyot alkotni, nézzük meg, mit hoz össze a kamerák előtt!

 

Újabb meglepetés a Marsra magyar! sorozatban! Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, „aki a pályán már számtalanszor bizonyította rátermettségét és váratlan húzásait, most egy teljesen új szerepben tűnik fel.” (Legalább is ezt olvashatjuk a Telekom által kiadott sajtóközleményben, amit az EB eddigi két bukott meccsén nem igazán láttunk tőle.) Nos, ha a svájciak és a németek ellen nem sikerült brillírozni, vajon mit várhatunk a skótok ellen? Talán ez a sorozatszerep majd feldobja a hangulatot. A skótok elleni vasárnapi mérkőzés előtt, 17:25-kor az RTL képernyőjén láthatjuk őt, mint sorozatszínészt.

Dominik egy vicces félreértés nyomán tűnik fel a Marsra magyar! című sorozat legújabb epizódjában. Ez az első sorozatszerepe, és a készítők szerint karizmája és jelenléte tökéletesen illik a sorozat világába. Hát persze, ha a gólokat nem is mindig találja el, legalább a kamera előtt legyen valami haszna! A futballsztár részvétele különleges élménnyel gazdagítja az epizódot, mondják. Kíváncsian várjuk, hogy legalább itt sikerül-e betalálnia.

Ez a szereplés garantáltan feldobja az estét, hiszen a skótok elleni mérkőzés előtt egy teljesen más szerepben is láthatjuk a sztárt. Ki tudja, lehet, hogy ezután többet foglalkozik majd a sorozatszerepekkel, mint a futballal, ha így folytatja a válogatottal.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.