Szereted Kevin Costner Több mint testőr című filmjét? Összetöri a szíved, mikor megtudod, miért nem kapott folytatást

MOZI HÍREK – Kevin Costner elképesztő tervet eszelt ki: a Több mint testőr (The Bodyguard) folytatását egy valódi hercegnővel akarta megcsinálni…

 

 

Kevin Costner elárulta, hogy egykor azt tervezte, hogy elkészíti a Több mint testőr (The Bodyguard) folytatását egy valódi hercegnő méghozzá Diana walesi hercegnő főszereplésével! A SiriusXM The Howard Stern Show című műsorában nemrég megjelent Costner részleteket árult el az elképzelt folytatásról. Elmesélte többek között, hogy Diana hercegnő szerepelt volna benne, bár nem a romantikus főszereplő szerepében. Costnernek még találkoznia is sikerült Dianával, mielőtt utóbbi tragikus módon 1997. augusztus 31-én elhunyt egy párizsi autóbalesetet követően.

A Yellowstone sztárja részleteket árult el a találkozásukról, és kifejtette, hogy miért nem folytathatta tovább a The Bodyguard 2-t a rajongott hercegnő halála után.

„Nagyon édes volt. Nem akartam a teljes románcot forgatni vele… de lett volna egy pillanat… Sosem csináltam meg azt a filmet, mert nem tudtam helyettesíteni Di hercegnőt”.

Costner folytatta, részletezve, hogyan találkozott Diana egyik fiával, Vilmos herceggel. Utóbbi külön kérte, hogy találkozhasson a színésszel Skóciában. A találkozó során Vilmos elárulta, hogy édesanyja nagyon kedvelte a színészt.

„Szemben ültem vele, ő pedig rám nézett, és azt mondta: >>Anyukám rajongott érted.<< Ez volt a legédesebb, leggyengédebb dolog”.

Az 1992-ben bemutatott, Lawrence Kasdan forgatókönyvéből Mick Jackson rendezésében készült Több mint testőr című filmben Costner egy volt amerikai titkosszolgálati ügynökből lett testőrt alakít. Felbérelik egy híres színésznő és énekesnő védelmére, akit Whitney Houston alakít.

Habár a filmet a kritikusok rosszul fogadták, anyagilag hatalmas sikert aratott. Az év második legnagyobb bevételt hozó mozija lett. A film remake-je 2021 óta készül, de az utóbbi években nem sok minden derült ki a projektről. Costner sokszor mesélt már róla, milyen öröm volt Whitney Houstonnal dolgozni. Valamint most is megemlítette, hogy az ő ötlete volt Dolly Parton „I Will Always Love You” című dalának a capella-előadása.

Forrás: The Howard Stern Show

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."