Cápatámadásban életét vesztette A Karib-tenger kalózai színésze!

MOZI HÍREK – A színész, akit legtöbben A Karib-tenger kalózai negyedik részéből ismerhettek, híres volt szörfös körökben.

 

 

A Karib-tenger kalózai színésze, Tamayo Perry meghalt, miután Hawaiin szörfözés közben megtámadta egy cápa. A 49 éves férfi vasárnap délután vesztette életét – erősítette meg sajtótájékoztatón a honolului mentőszolgálat. A mentőszolgálatokat helyi idő szerint 13 óra körül hívták a Malaekahana Beachre. Perryt, aki egyben életmentő is volt, a mentősök halottnak nyilvánították, miután jet ski-vel a partra szállították.

Perry talán legismertebb szerepe a franchise negyedik filmje, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben az egyik kalózé volt.

A 2011-es filmben, amelyben Johnny Depp a különc Jack Sparrow kalózkapitányt alakítja, Penelope Cruz és Geoffrey Rush is szerepel. Perry szerepelt még a Lost, a Hawaii Five-0, a Blue Crush és a Charlie angyalai produkciókban, a Full Throttle című sorozatban, továbbá egy Coca-Cola-reklámban is.

Oahu keleti részén született Perry több mint egy évtizede szörfözött hivatásszerűen. Az Oahu Surfing Experience nevű honlapon, ahol oktatóként dolgozott, leírta a „világ leghalálosabb hullámán” szörfözéssel kapcsolatos tapasztalatait. Azt is elmondta, hogy néhány évvel ezelőtt „egy furcsa balesetben volt része, amely majdnem halálos élménybe torkollott”.

Perry nem részletezte, hogy az eset mivel járt, de azt mondta, hogy valaki más „tájékozatlansága” miatt történt.

Kurt Lager, a Honolulu Ocean Safety megbízott vezetője elmondta, hogy Perry „mindenki által kedvelt életmentő volt”, hozzátéve, hogy jól ismerték Oahu északi partján és szerte a világon.

„Tamayo személyisége ragályos volt, és amennyire szerették őt az emberek, annyira szeretett ő is mindenki mást”. Hozzátette: „Részvétünket fejezzük ki Tamayo családjának”. Rick Blangiardi polgármester csatlakozott Lager érzéseihez, és „tragikus veszteségnek” nevezte Perry halálát.

A sajtótájékoztatón azt mondta: „Tamayo egy legendás vízi ember volt, akit nagyra becsültek, [ő] itt nőtt fel, és egyszerűen nagyszerű tagja volt az óceánbiztonsági csapatunknak”.

Elmondta, hogy „nehéz elképzelni”, hogy vasárnap délután kap egy ilyen hívást, és felszólította az embereket, hogy hagyják Perry családját gyászolni.

Forrás: AS USA

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu