Kimaradhat Jack Sparrow az új Karib-tenger kalózai filmből – mit tervez a Disney?!

MOZI HÍREK – Úgy tűnik, a Disney-nél mindenki új filmet akar a milliárdos saga-ban, a megválaszolatlan kérdés csak az, hogy Jack Sparrow része lesz-e a szereplőgárdának…

 

 

Látva, hogy az MCU már nem az aranytojást tojó tyúk, egyre nyilvánvalóbb, hogy a Disney más franchise-okat akar feltámasztani. Olyanokat, amelyek a múltban sok pénzt hoztak nekik. Így van ez A Karib-tenger kalózai esetében is. Ám itt is felmerül az a probléma, hogy vajon a saga Johnny Depp nélkül is diadalmasan visszatérhet-e a mozivászonra? Úgy tűnik, az Egér-ház tisztában van ezzel, ám nem biztos, hogy Jack Sparrow újbóli szerepeltetésén gondolkodna.

Ahogy arról Daniel Richtman beszámolt, és a World of Reel is felkapta, Mickey egér cége állítólag szívesen látná Jack Sparrow kapitányt a franchise egyelőre még nem véglegesített, feltételezett hatodik filmjében.

Viszont csak mellékszerepben szeretnék őt látni. Így egyelőre nem tudni, hogy az amerikai színész, aki a múltban már kifejezte dühét amiatt, ahogy a Disney kezelte a dolgokat a figurájával kapcsolatban, hajlandó lenne-e alább adni, hogy egy új sztárcsapat mellékszereplője legyen. A rajongók persze már csak a hálózatokat olvasva is nemet mondanak. Hacsak a médiaóriás nem ad rá egy nagy csekket. Igaz, a sztár annak idején azt mondta, hogy „még 300 millió dollárért sem” hajlandó visszatérni.

Ami viszont több mint megerősítettnek tűnik, az az, hogy az akció-fantasy sorozat új filmjének fejlesztése fejfájást okoz.

Nemrég még arról volt szó, hogy egy rebootot, vagy újraindítást terveznek Margot Robbie-val a főszerepben. Ebben lett volna fantázia, tekintve, hogy az ausztrál színésznő mennyire jól játszik ilyen furcsa karaktereket. Ám úgy tűnik, az ötlet meghiúsult, és inkább arról volt szó, hogy Johnny Depp-pel készül valami.

Mindezek közepette A Karib-tenger kalózai producere kifejezte, hogy szeretné visszahozni a színészt. Azonban Disney-nek és magának Johny Deppnek kell megegyeznie. Jelenleg pedig nem úgy tűnik, hogy ez sikerülni fog nekik. A késlekedést mindenesetre egyesek vihar előtti csendnek tekintik. Ám a Star Wars és a Marvel tulajdonosainak vissza kell hozniuk a saga-t. Meglátjuk, mi lesz a vége.

Emlékezzünk vissza, hogy a Disney és a Warner Bros. is a Harry Potter varázsvilágában megvált a színésztől az Amber Heard vádjai által kirobbantott médiafelhajtás közepette. Habár az ítélet végül Depp-nek kedvezett, az eset után nem biztos, hogy a színész örömmel visszatérne a Disney keblére azok után, ahogy viselkedtek vele…

Forrás: World of Reel

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu