Elkészülhet végre A holnap határa 2?! A rendező nyilatkozott

MOZI HÍREK – Doug Liman A holnap határa (Edge of Tomorrow) folytatására utalt, a Warner Bros. pedig Tom Cruise és Emily Blunt újbóli közös szerepeltetésére vágyik…

 

 

A régóta várt A holnap határa (Edge of Tomorrow) folytatás ígéretes aktualitást kapott Doug Liman rendező közreműködésével. Ugyanis elárulta, hogy a Warner Bros. Pictures „folyamatosan tárgyalja” a projektet, abban a reményben, hogy a filmes újra összeáll Tom Cruise-zal és Emily Blunt-tal, hogy végre elkészüljön. A Total Filmnek nemrégiben Liman elmondta, hogy „nincs szebb bók”, mint amikor a közönség és a stúdiók folytatást akarnak egy általad készített filmhez.

A nemrégiben készült Road House remake is azon projektek közé tartozik, amelyekből a mozilátogatók és a stúdiófőnökök többet akarnak.

„Azt hiszem, talán nincs is jobb bók egy filmnek, mint amikor az emberek folytatást akarnak. Road House-folytatásért kiáltanak. Az Edge of Tomorrow – nincs is jobb bók annál, mint amikor a Warner Bros. folyamatosan felveti, hogy >>Csinálnátok még egy ilyet?<<„

A 2014-ben bemutatott, Hiroshi Sakurazaka 2004-es All You Need Is Kill című japán regénye alapján készült Edge of Tomorrow egy olyan közeli jövőben játszódik, amelyben egy idegen faj könyörtelen támadásba lendült a Föld ellen, amelyet a világ egyetlen katonai egysége sem tud legyőzni. William Cage őrnagy (Tom Cruise) egy olyan tiszt, aki még soha nem látott egy napot sem harcban, amikor pechére bedobják egy öngyilkos küldetésre. Cage-et perceken belül megölik. Ám megmagyarázhatatlan módon egy időhurokba kerül – arra kényszerül, hogy újra és újra átélje ugyanazt a brutális harcot, újra és újra harcoljon és meghaljon, újra és újra és újra.

A világszerte több mint 370,5 millió dolláros bevételt hozó és sok kritikai elismerést kapott A holnap határa 2 már 2015 óta készül, de Cruise és Blunt elfoglaltságai miatt elakadt, utóbbi még azt is leírta, hogy egy folytatás valószínűleg „túl drága” lenne.

Nemrég azonban Cruise új szerződést kötött a Warner Bros. vállalattal. Ennek értelmében „közösen fejlesztik és gyártják az eredeti és franchise mozifilmeket”, valamint Cruise nemrég a közösségi médiában ünnepelte a film 10. évfordulóját. Lehet, hogy A holnap határa 2. végre tényleg elkészül?

 

Doug Liman szerint A holnap határa 2 nagyon más lenne

 

A holnap határa 2. részletei egyelőre nem ismertek. Ám ha a film a mozivászonra kerül, Liman elárulta, hogy a folytatás valószínűleg nagyon más lesz. Ugyanis már „nem ugyanaz a filmes”, mint egy évtizeddel ezelőtt.

„Tom és én nemrég újra megnéztük együtt A holnap határa című filmet… A megjelenése óta nem néztem meg. Nekem pedig nagyon rövid a figyelmi időm és a memóriám. Nem tudtam teljesen nézőként végignézni, de határozottan nem is voltam már a film készítője”.

Forrás: Total Film

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."