Legendás, Oscar-díjas rendező filmjének főszereplőjeként tűnhet fel Tom Cruise?!

MOZI HÍREK – Tom Cruise lesz a főszereplő A visszatérő (The Revenant) Oscar-díjas rendezőjének új filmjében, a Warner Bros. megállapodásának következtében.

 

 

Tom Cruise a Warner Bros. új partnerkapcsolata keretében A visszatérő (The Revenant) Oscar-díjas rendezőjének új filmjében fog szerepelni. A Született július negyedikén, a Jerry Maguire és a Magnólia című filmekért Oscar-díjra jelölt Cruise az elmúlt évtizedet olyan kasszasikeres akciófilmek forgatásával töltötte, mint a Mission: Impossible és a Top Gun: Maverick.

A színész azonban nemrégiben stratégiai partnerséget kötött a Warner Bros. vállalattal, és a hírek szerint a stúdió bevált moziszériái helyett inkább a szerzői filmek főszereplésére összpontosít.

Most úgy tűnik, hogy a szupersztár megtalálta első projektjét az új Warner Bros. szerződés keretében. Ez rögtön egy elismert rendezővel hozná össze. A Deadline szerint Tom Cruise egy egyelőre cím nélküli filmben fog szerepelni, amelyet Alejandro G. Iñárritu rendez a Warner Bros. és a Legendary számára. Cruise-nak ez lenne az első filmje a Warner Bros-szal kötött új partnerkapcsolata keretében. Az eredeti forgatókönyvet Iñárritu, a Birdman társszerzői, Alexander Dinelaris és Nicolas Giacobone, valamint Sabina Berman írják.

A projektet szigorúan titkosként kezelik, így a cselekményről egyelőre nem lehet tudni részleteket.

 

Tom Cruise WB-szerződése és Alejandro Iñárritu filmje

 

Múlt hónapban jelentették be, hogy Tom Cruise egyesíti erőit a Warner Bros.-szal, hogy filmeket fejlesszenek és készítsenek. Eredetileg azt mondták, hogy a partnerség eredeti és franchise-filmeket is magában foglal, mint például az Edge of Tomorrow 2. Egy friss jelentésből azonban kiderült, hogy Cruise és a Warner Bros. megállapodása jelentős karrierváltást jelenthet a sztár számára.

A stúdióval való stratégiai partnerség keretében Cruise állítólag vissza akar térni az olyan szerzői rendezőkkel való együttműködéshez, mint Paul Thomas Anderson.

Tom Cruise az 1999-es Magnolia című filmben dolgozott együtt Paul Thomas Andersonnal. Utoljára akkor kapott Oscar-jelölést színészi alakításáért.

Ha az a vágya, hogy ismét szerzői filmeken dolgozzon, Cruise nem is találhatott volna jobb lehetőséget Iñárritunál. A mexikói filmrendezőt leginkább a Birdman és a The Revenant című filmekből ismerhetjük. Előbbi a legjobb filmnek járó díjat nyerte el, utóbbi pedig Leonardo DiCapriónak hozta meg az áhított első Oscar-díját. Iñárritu mindkettőért a legjobb rendezőnek járó díjat kapta. A Cruise-zal való együttműködése lenne az első angol nyelvű filmje a 2015-ös A visszatérő óta. Ez jelzi, hogy mennyire vágyik a színésszel való közös munkára. Iñárrituval Tom Cruise-nak sem kell lemondania a kasszasikerekről, hiszen A visszatérő több mint 500 millió dollárt hozott.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu