A galaxis őrzőinek sztárja készítene új Terminátor-filmet, méghozzá Arnold Schwarzeneggerrel?

MOZI HÍREK – Chris Pratt érdeklődését fejezte ki, hogy Arnold Schwarzenegger oldalán szerepeljen egy új Terminátor-filmben…

 

 

Chris Pratt már több iparági veteránnal – köztük Sylvester Stallonéval A galaxis őrzőiben – is szerepelt a vásznon. Ám vajon szerepelhetne-e egy Terminátor-filmben apósa, az utánozhatatlan Arnold Schwarzenegger oldalán?

Pratt minden bizonnyal készen állna rá, esetleg egy új Terminátor-folytatásban, ha erre lehetőség adódna.

Prattnek elég mozgalmas évei voltak: főszerepet játszott a legutóbbi A galaxis őrzői filmben, akcióba lendült A végső lista (The Terminal List) című streaming-sikerben, és új animációs filmekben kölcsönözte a hangját a Nintendo Mario-jának és a képregénymacska Garfieldnek is. Pratt annak is örülne, ha végre Arnie-val állhatna kamera elé. Egy nemrég a TMZ-nek adott interjúban azt sugallta, hogy ugrana az ötletre, hogy ez egy új Terminátor-film legyen. Pratt így nyilatkozott:

„Ó, ember, az nagyon jó lenne, nem igaz? Gondolod, hogy az emberek megőrülnének? Hűha! Nagyszerű! Ez az! Benne vagyok, írjatok fel!”

 

Lesz új Terminátor mozi?

 

A rajongók valószínűleg őrülten bírnák, ha Pratt és Schwarzenegger összeállna egy új Terminátor-filmben. Ám a valóság az, hogy ez valószínűleg nem történik meg. Arnie a 2019-es Terminátor: Sötét végzetben (Terminator: Dark Fate) tért vissza a franchise-ba. Azonban a súlyos kritikák és a közepes bevételi eredmények miatt a legendás színész azt állította, hogy nem tér vissza a jövőbeni filmekhez. Persze egy ilyen kijelentés nem jelent túl sokat a mai Hollywoodban.

A Terminátor-sorozat jövője továbbra is bizonytalan, bár a hírek szerint James Cameron dolgozik egy újabb rész fejlesztésén.

Ez a legújabb film még csak a fejlesztés elején tart, Ám a gondolat, hogy egy újabb film szűri az utat a világba, azt sugallja, hogy a Skynet tényleg olyan valami, ami egyszerűen nem akar meghalni.

Mindeközben a következő Terminátor-projekt, ami biztosan hamarosan érkezik, az az új anime-sorozat, a Terminator Zero. Ez nemrég a Star Warsból ismert Rosario Dawson, Timothy Olyphant, Andre Holland és Ann Dowd szinkronhangjaival bővült. A nyolc epizódból álló sorozat augusztus 29-én érkezik a Netflixre. Egy új történetet mesél el az univerzumon belül, amelyben Malcolm Lee tudóst egy futurisztikus robot üldözi, miután az Ítélet napja eseményei előtt kifejlesztett egy AI-rendszert, hogy felvegye a versenyt a Skynettel.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV