Arnold Schwarzenegger meghökkentő bejelentést tett – csúszhat a FUBAR 2. évada?!

MOZI HÍREK – Arnold Schwarzeneggerről néhány napja derült ki, hogy súlyos egészségügyi beavatkozásokon esett át. Kérdéses, hogy mindez mekkora hatással lesz a nagy sikerű FUBAR sorozat jövőjére…

 

 

Három nyitott szívműtét és egy pacemaker nem lassította le Arnold Schwarzeneggert – és nem fékezte meg a humorérzékét sem.

Miután a hét elején felfedte a beavatkozásokat, a volt kormányzó ma egy fotót posztolt magáról egy üzenettel, amelyben megköszöni mindazoknak, akik üzeneteket küldtek neki. Biztosította rajongóit, hogy az egészségügyi problémák nem fogják megakadályozni abban, hogy forgassa a Netflix FUBAR című sorozatát, amelyet tavaly megújítottak egy második évadra.

„Abszolút nem” – mondta Schwarzenegger arról, hogy megakadályozzák-e a forgatásban. „Áprilisban készen fogok állni a forgatásra”.

A színész egy kis könnyedséggel is szolgált. Az általa megosztott fotón egy fekvő Schwarzenegger látható, akinek a füléből egy piros drót fut ki, ami úgy néz ki, mint egy időzített bomba Looney Tunes változata, ami a mellkasán pihen.

A „pacemakerről” szarkasztikusan azt írta, hogy „csak akkor láthatod, ha tényleg keresed”.

A FUBAR középpontjában egy nyugdíjazására készülő CIA-ügynök áll, aki felfedez egy családi titkot, és kénytelen visszatérni a terepre egy utolsó munkára. A sorozat a kémek, az akció és a humor tematikáin keresztül az egyetemes családi dinamikát dolgozza fel.

Schwarzenegger főszerepe mellett Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley és Jay Baruchel tűnik még fel a sorozatban.

Az első évad a Netflixen tekinthető meg.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu