Paper Mario: The Thousand-Year Door: nem papírvékony áttekintés [VIDEO]

Az Intelligent Systems játékának modernebb kiadásából ugyanis a Nintendo egy 5 perces áttekintést publikált (valamiért csak japánul…?), így az RPG-t jobban is meg lehet ismerni; mivel az eredeti a GameCube-on kifejezetten jó volt, minden bizonnyal a Nintendo Switch-en is sikerre fog lelni.

 

A történet szerint az aljas X-Nauták az Ezeréves Ajtó mögötti kincsre vadásznak. Peach hercegnő térképével és néhány helybéli segítségével Mario egy papírból készült színes világon utazik át, hogy elsőként megtalálja őket. Ahhoz, hogy ezt a küldetést tejesíteni tudja, Marionak és barátainak szinteket kell lépnie, illetve el kell sajátítaniuk az időzítésen alapuló támadásokat és jelvényeket kell bevetniük, hogy lenyűgözzék a közönséget a harc színpadán, továbbá minden képességet érdemes alkamazni. Ilyen például a repülőgép-hajtogatás, hogy át lehessen jutni a nagyobb szakadékokon, és ha oldalra fordulunk, a szűk nyílások sem fognak akadályként előttünk lenni.

Meglepetésekkel bővelkedik ez a mély és magával ragadó történet, ahol mindenkinek van mondanivalója, és az gyakran nem az, amire először gondolnánk. Mario mindenféle érdekes népséggel találkozik útja során, például a vidám és tanulékony Goombellával és a félénk, de elszánt Koops-szal. E karakterek némelyikének szüksége lesz a segítségünkre a saját küldetéseikhez, vagy akár csatlakozhatnak hozzánk. Másoknak (mint Peach és Bowser), saját sztorijaik vannak, amelyeket Mario fejezetei között játszhatszunk végig.

 

 

Húsz évvel az eredeti Nintendo GameCube megjelenés után most a Nintendo Switchre tart a Paper Mario: The Thousand-Year Door, ami a franchise második része (az első N64-re jött ki, a harmadik, a Super Paper Mario Wii-re). A Nintendo Switch remaster például megújult grafikával és egy sor további változtatással rendelkezik, amelyekkel a játék minden eddiginél könnyebben élvezhető. Tehát könnyebben el lehet merülni benne, ami a hangulatra lehet jó hatással.

A Paper Mario: The Thousand-Year Door Nintendo Switch-exkluzív (meg nem lepő módon), és május 23-án fog megjelenni a nagy N hamarosan utódot kapó, de még be nem jelentett konzoljára.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu