BREAKING: váratlanul megérkezett a Hades 2, egy apró csavarral!

Annak ellenére, hogy korai hozzáférésű, a Hades 2 már most több mindent tartalmaz, mint az eredeti Hades teljes verziója…

 

 

Tudtuk, hogy nem fog sokáig váratni magára, de meglepő, hogy ilyen hamar megjelent. A Hades 2 már elérhető a Steamen és az Epic Games Store-ban Early Access formátumban! A 2020-as év GOTY-ját majdnem elnyerő játék folytatását régóta nagy figyelem övezi. A Supergiant Games korábban biztosított minket arról, hogy a technikai tesztelés befejezése után nem fog sokáig tartani a játék megjelenése. A szavukat be is tartották, mindössze egy hétre csökkentve a várakozást. Hálásak lehetnek a játékosok milliói, akik a Manor Lords után egy újabb várva várt címet kaphattak kézhez.

 

Íme a Hades 2 Early Access részletei

 

A Supergiant Games kiérdemelte a játékosok bizalmát egy Early Access kiadással. Ám a biztonság kedvéért tisztázni szerették volna, hogy a a játék korai hozzáférésű verziója „több környezetet, ellenséget és angol nyelvű hangokat” tartalmaz, mint az első rész teljes verziója. A fejlesztő azt is állította, hogy „a folyamatos visszajelzések nagyon hasznosak a játék minden elemére nézve”. Ha eltekintünk más közelmúltbeli példáktól, mint a No Rest for the Wicked vagy a Baldur’s Gate 3, a fejlesztő saját története ebbe az irányba mutat.

Ami a játék és a korai hozzáférés kezelését illeti, a Hades 2 készítőinek szándéka, hogy „több hónapos időközönként” frissítéseket végezzenek, amelyek új funkciókat és tartalmakat tartalmaznak majd, beleértve a Steam achievementeket vagy „a történet igazi végét”.

Ebben az értelemben a végleges kiadásra „legalább 2024 végéig” nem kerül sor. Sőt, szükség esetén hosszabb időbe is kerülhet. Érdemes megjegyezni, hogy az első játék közel két évet töltött „korai” állapotban, mielőtt a végleges megjelenésre 2020 szeptemberében sor került.

A Hades 2 akcióközpontú roguelike-ként már most 28,99 euróért (kb. 11 300 Ft) elérhető a Steamen és az Epic Games Store-ban is. A fejlesztők nem zárják ki, hogy a kiskereskedelmi ár a jövőben emelkedni fog, attól függően, hogy mennyi tartalommal bővül a játék, és hogy meddig tart az Early Access. Várható, hogy a játék a végleges megjelenés előtt más platformokon is elérhetővé válik majd.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu