Átalakul a Deathverse: Let It Die egy új játékká [VIDEO]

A Supertrick Games lényegében két játékból fog csinállni egy harmadikat, ugyanis a Deathverse: Let It Die és a Let It Die kombinációjából születik majd meg, így a két projekt legjobb elemeiből jön létre egy talán kifejezetten jó kombináció.

 

Shin Hideyuki, a játék rendezője beszélt a lent beágyazott fejlesztői naplóban arról, hogy miképp fog a két játék amalgátuma megszületni: „Jelenleg a Deathverse újragondolását készítjük, és a fejlesztés szépen halad. Jól haladunk. Tehát a múltban kiadtuk a Let It Die-t és a Deathverse-t. Ezúttal egy olyan játékot szeretnénk készíteni, amely a Let It Die és a Deathverse rajongóinak is tetszeni fog. Nem, ez nem valami félkész, szívtelen játék. Hogy pontosak legyünk, a Deathverse esetében egy olyan játékot hoztunk létre, amelynek középpontjában a PvP állt, de sok olyan dolog volt, amin úgy éreztük, hogy lehetne még javítani. Miután ezeket átgondoltuk, úgy döntöttünk, hogy egy olyan játékot készítünk, amely a Let It Die-hez hasonlóan rendelkezik egy egyértelmű játékmenettel, amelyet sokszor megismételhetsz, de más játékosok ellen is harcolhatsz. Megpróbáltuk mindkét játék szórakoztató részeit átvenni, hogy valami újat alkossunk.

Röviden, ez egy roguelike, felfedezésre építő játék lesz, amiben a kooperatív és a PvP játékmenet is megtalálható. A Let It Die jó részeit fogja átvenni. Igazából, pontosabban a Let It Die-t fogja alapul venni, amire építkezni lehet. Ez a Let It Die 2? 3? 4? Ha választanom kéne, azt mondanám, hogy ez áll közelebb. Ez egy 3 vagy 4… valahol a kettő között. Szeretném, ha a nézők éreznék, hogy a hangulat ezen a [lent látható] screenshoton egy kicsit más, mint a korábbi munkáinkban. Az arányt tekintve azt mondanám, hogy 7:3? Vagy 8:2? Tehát a Let It Die lesz nagyobb részben a játékban, nem a Deathverse,” mondta Shin.

Remélhetőleg nem fogunk csalódni a végeredményben, de annyi biztos, hogy így kellően kiforrott ötlet születhet PlayStation 5-re és PC-re. (A PlayStation 4-ben már nem reménykedünk.)

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu