Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4: elképesztően értelmetlen okból nem valósult meg!

A Vicarious Visions tervezte, hogy a harmadik és negyedik Tony Hawk’s Pro Skaterből is készít egy modern változatot, de az Activision Blizzard szinte felfoghatatlanul érzéstelen módon utasította el a stúdió koncepcióját…

 

Ez a stúdió hozta létre a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2-t, ami kiváló lett, és ezzel bemutatta a Vicarious Visions, hogy a gördeszkázás ma is meg tudja állni a helyét, és nem csak a 90-es, 2000-es évek rajongói támogatták. Emiatt nem csoda, hogy elkezdték tervezni a harmadik és negyedik THPS-t is modernizációját, és erre be is nyújtotta a tervet a csapat az Activisionnek (holott eredetileg mind a négy Tony Hawk’s Pro Skater is a kollekcióban lett volna).

„Úgy döntöttünk, hogy a későbbi játékok néhány kezelési funkcióját is hozzáadjuk, hogy tükrözze azt, ahogyan az emberek a régi Tony Hawk’s Pro Skater játékokra emlékeznek. Úgy tűnt, hogy a 3. rész fejlesztései az első két részre vonatkozó emlékekben ragadt az emberekben. Végül világossá vált, hogy 1+2-nél többre nincs időnk, így felmerült az ötlet, hogy folytassuk és valamilyen formában kiadjuk a 3+4-et,” hallható Liam Robertson, egy ludológus (videojáték-történész) videójában, amit lent beágyaztunk.

 

 

Mindezt azért nem tehette meg a csapat, mert az Activision a Call of Duty-t erőltette! Inkább azt akarta az Activision, hogy a Vicarious Visions is foglalkozzon szépen a Call of Duty-val, illetve a Diablo II: Resurrecteddel (ami 2021 szeptemberében jelent meg). Tony Hawk 2022-ben azt mondta, hogy a remake-ek mindaddig tervezés alatt álltak, amíg az Activisionbe nem döntötték a Vicarious Visions-t. A kiadó nem talált más stúdiót, amiben eléggé bízott volna, így az egész projektet lefújta.

Most pedig a Microsoft alatt van az Activision Blizzard is, és ha a redmondi cég egy picit is komolyan veszi a szituációt, talán meg tudja valósítani, hogy újraindulhasson a fejlesztés, és ez egy remek multiplatform cím lenne. Elvégre mind a négy THPS az első PlayStationön (is) ott volt…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu