Kingdom Come: Deliverance 2: már most remek animációkkal bír [VIDEO]

Daniel Vávra (Hidden & Dangerous, Mafia: The City of Lost Heaven, Mafia II, Kingdom Come: Deliverance) következő játéka támogatni fogja a felskálázó technológiákat is PC-n.

 

A Warhorse Studios játéka még a cseh állami televízióban is felbukkant! A lent beágyazott tweet ugyanis a ČT1-ről rögzített felvételt mutatja, ami nem véletlen: cseh csapatról van szó, és annyira büszkék rá a közmédiában, hogy bemutatták rajta a Kingdom Come: Deliverance 2-t. A játék városait (valószínűleg a fő helyszínt, Kuttenberget), az NPC-ket is láthatjuk a húsz másodperces felvételben, és ezen alaposan kivehető, hogy az NPC-k mennyire kiváló animációkkal rendelkeznek, így ezen a téren is messze felül fogja múlni a folytatás az első részt.

 

 

Egy másik videóban Vávra megerősítette, hogy nem játszik egy oldalra sem, így a Kingdom Come: Deliverance 2 az Nvidia DLSS-t és az AMD FSR-t is támogatni fogja. Előbbi esetében nem biztos még, hogy a frame rate-et javító Frame Generation technológia is támogatott lesz, vagy csak a felskálázás. Bemutatta az új számítógépét is, amiben egy AMD Ryzen 9 7950X3D és egy Nvidia GeForce RTX 4080 Super videókártya van, így elég erős hardver van a konfigban, ami 4K felbontáson, 60 FPS-sel futtatja a nagyon magas beállításokkal a játékát. A csúcsgrafikát takaró epic beállítások alkalmazásával is 40 FPS-t kap. Az sem rossz, ugyanis az optimalizálást még nem nagyon kezdték el, így a játék nagyon jól fut majd a későbbiekben! Ők is a fejlesztés befejezése után foglalkoznak ezzel.

 

 

Öt órányi jelenet, hosszabb történet, kétszer nagyobb világ, és még a magyar király is szerepet fog játszani Henry történetében, ami a bosszúra fog építkezni. A korai lőfegyverek és az íj/nyíl páros is a harcok részét fogják képezni a Kingdom Come: Deliverance 2-ben, ami valamikor idén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re. (Később talán lesz Nintendo Switch 2 port is.)

Forrás: WCCFTech (https://wccftech.com/kingdom-come-deliverance-2-incredible-animations-footage/)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu