A Mass Effect és a Skyrim legjobb vonásait egyesítheti magában ez a sci-fi RPG! [VIDEO]

Ráadásul az Unreal Engine 5-nek hála ez a sci-fi RPG elképesztően jól is néz ki…

 

 

A videójátékok csodálatos korszakában élünk, amelyben a látvány, a játékmenet és a történetmesélés színvonala folyamatosan emelkedik, és ez a közelgő, Unreal Engine 5 által hajtott sci-fi RPG úgy tűnik, hogy új szintre emeli a lécet.

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején sokan azt gondoltuk, hogy ennél jobb grafika nem is lehetne. Olyan játékok kápráztatták el a közönséget, mint a WWF No Mercy a Nintendo 64-en és a Resident Evil 2 az eredeti PlayStationön. Ezek az akkori mércével mérve eléggé realisztikusak voltak.

Ma már biztos vagyok benne, hogy mindannyian ugyanezt mondjuk, hiszen a videójátékok gyakran elmossák a valóságot a realisztikus grafikával, mint például a H.P. Lovecraft ihlette horrorjáték, a The Chinese Room, a Still Wakes the Deep, amely most elérhető az Xbox Game Passon, vagy az olyan versenyjátékok, mint a Forza Motorsport az Xbox Series X-en.

Egy másik olyan videójáték, amely a valóság határait elmosni látszik, az Archetype Entertainment közelgő sci-fi RPG-je, az Exodus, amelyet először a The Game Awards 2023 során jelentettek be, és amely a Mass Effect és a Skyrim rajongóinak készült.

 

 

 

 

Ha ez nem lenne elég, a játék nem csak szép, de tartalmas is lesz. Legalábbis a narratíva érdekesnek ígérkezik. Történetesen a főszerepet a hollywoodi sztár, Matthew McConaughey játssza.

Ráadásul a fejlesztőstúdiót a BioWare volt munkatársai alkotják. Ők dolgoztak a Star Wars: Knights of the Old Republicon, a Dragon Age-en, a Dragon Age: Origins-on és a Mass Effect-sorozaton. Szóval sejthetjük, hogy elég tehetséges társaság. A bejelentés során egy lenyűgöző, Unreal Engine 5 által hajtott Exodus-trailert láthattunk, amely leesett a jelenlévők és az otthon nézők álla.

„Miután elmenekült a haldokló Földről, az emberiség új otthonra lelt egy ellenséges galaxisban – olvasható az Exodus szinopszisában. „Itt mi vagyunk az esélytelenek, akik végső harcot vívunk a túlélésért. Te vagy az Utazó, az emberiség utolsó reménye.”

Az Exodus megjelenési dátumát a cikk írásakor még nem jelentették be. A jelenleg a tervek szerint PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV