Film vagy sorozat készülhet az Elden Ringből?! Nem akárki utalgat rá…

MOZI HÍREK – Maga George R. R. Martin az, aki Elden Ring filmet vagy tévésorozatot ígér…

 

 

Éppen csak megjelent a Shadow of the Erdtree DLC, de George R. R. Martin már egy Elden Ring filmet vagy tévésorozatot ígért.

A Trónok harca szerzője blogjának egyik bejegyzésében erősen utalt arra, hogy valóban készül a FromSoftware remekművének adaptációja.

„Ó, és azokról a pletykákról, amiket talán hallottál egy Elden Ringre épülő játékfilmről vagy tévésorozatról… Nincs mit mondanom” – írta. „Egy szót sem, nem, nem, semmit, nem tudok semmit, egy kukkot sem hallottatok tőlem. Milyen pletyka?”

Mint George R. R. Martin a blogbejegyzésben elmondta, a híres fantasy-író „végezte a világépítést” az Elden Ringhez. A FromSoftware főnöke, Hidetaka Miyazaki és csapata „végezte az összes többit”. Most már valóban úgy tűnik, hogy készül egy Elden Ring-film vagy tévésorozat. George R. R. Martin pedig valószínűleg valamilyen formában részt vesz majd benne.

Egy Elden Ring-film gyakran felmerült, mint lehetőség, a rajongók pedig azon töprengtek, hogyan lehetne adaptálni. Maga Miyazaki nemrég elárulta, hogy nyitott lenne a stúdió 25 millió példányban eladott 2022-es akció-szerepjátékának adaptációjára. Ám csak akkor, ha egy „nagyon erős partner” jönne a képbe.

„Nem látok okot arra, hogy megtagadjam az Elden Ring egy másik értelmezését vagy adaptációját, például egy filmet” – magyarázta Miyazaki a The Guardian című lapnak adott interjújában.

„De nem hiszem, hogy nekem vagy a FromSoftware-nak megvan a tudásunk vagy képességünk ahhoz, hogy valami más médiumban is elkészítsünk valamit.”

„Szóval itt jönne a képbe egy nagyon erős partner” – folytatta Miyazaki. „Nagy bizalmat és egyetértést kellene kialakítanunk, bármi is legyen az, amit el akarunk érni, de az érdeklődés biztosan megvan.”

Közben a Shadow of the Erdtree csodálatosan jól fogyott. Mindössze három nap alatt ötmillió példányt adtak el belőle! Nekünk is tetszett – olvasd el BadSector kritikáját, ha esetleg még nem tetted volna meg!

Forrás: Not a Blog, The Guardian

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."