Pokolfajzat visszatért – íme a Hellboy: The Crooked Man első előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jack Kesy játssza a címszerepet a Hellboy: The Crooked Man-ben, amelynek társszerzője az eredeti alkotó, Mike Mignola.

 

 

Különböző Pokolfajzatok jönnek és mennek, de a gonosz sosem alszik – és ki lenne alkalmasabb arra, hogy legyőzze, mint a szerethető vörös szuperhős? Még ebben az évben Jack Kesy lesz a harmadik színész, aki Mike Mignola Hellboy-ját alakítja a mozivásznon. Most először láthatjuk akció közben, a Hellboy: The Crooked Man előzetesében. (Lásd a cikk végén!)

A trailer Appalachia fáiról, szikláiról és dombjairól készült festői felvételekkel indul. Ám hamar kiderül, hogy itt valami mélységesen nincs rendben. „Halálszagú” – hirdeti Kesy karaktere. Ahogy a trailer folytatódik, látunk egy lebegő nőt, akit megharapott egy kígyó, sáskajárást és más szörnyű látványosságokat.

A Mignola és Richard Corben művész azonos című képregény-minisorozatán alapuló Hellboy: The Crooked Man az 1950-es években játszódik.

Adeline Rudolph (Resident Evil) a BPRD (a Paranormális Kutatási és Védelmi Hivatal) újonc ügynökét alakítja, aki összeáll Hellboy-jal, hogy megvédjék Appalachia lakóit a hátborzongató „Crooked Man”-től, aki lelkeket gyűjt az ördögnek.

A történet szerint Hellboy-t a BPRD alapítója, Trevor „Broom” Bruttenholm professzor fedezte fel csecsemő démonként. Azért nevelte fel, hogy megvédje az emberiséget a nála kevésbé felvilágosult szörnyektől. Természetellenesen hosszú élete során Hellboy gyakran szövetkezik a BPRD-vel, hogy megoldja a paranormális rejtélyeket és legyőzze a démonokat.

Kesy és Rudolph mellett a film szereplői között szerepel még többek között Jefferson White (Yellowstone) mint Tom Ferrel, Leah McNamara mint Effie Kolb, Joseph Marcell mint Watts tiszteletes, Hannah Margetson mint Cora Fisher és Martin Bassindale mint a fent említett gonosztevő.

Az új film társszerzője maga Mignola. (A Hellboy alkotója, aki szinte az összes képregényt, amely a nevét viseli, megírta, és sokukat meg is rajzolta.) Továbbá Christopher Golden (aki már korábban is dolgozott Mignolával a Hellboy-közeli képregényeken). A filmet Brian Taylor (Crank) rendezte, és 2023 márciusa és májusa között forgatták Bulgáriában.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."