BREAKING: Törölhették a Netflix Horizon Zero Dawn sorozatát?! Íme minden, amit tudunk!

MOZI HÍREK – A Netflix számára készülő, a nagy sikerű PlayStation-játékon alapuló Horizon Zero Dawn sorozatot törölhették, állítja egy friss jelentés…

 

 

Múlt héten a Rolling Stone számolt be a korábban Az Esernyő Akadémián (The Umbrella Academy), most pedig több más mellett a Netflix számára készülő Horizon Zero Dawn-on dolgozó Steve Blackman showrunner „toxikus” viselkedéséről. Ezeket az állításokat nem kevesebb, mint tizenkét dolgozó fogalmazta meg. A jelentések eljutottak a Rolling Stone-hoz, amely ezt követően utánajárt, és elég nagy vitát tárt fel.

Blackman kategorikusan tagadta az állításokat, amelyek azzal vádolták, hogy manipulatív zsarnok volt a forgatáson, de a jelentés felbukkanása óta a Rolling Stone újabb szenzációt derített ki.

Ugyanis Blackman több projektjét, például a Horizon Zero Dawn előzménysorozatot ugyanis állítólag lefújták.

 

Reménykedhetünk még egy Horizon Zero Dawn „újratervezésben”?

 

Egy Horizon-alapú tévésorozat témája már régóta az asztalon volt. A játéksorozat gazdag és magával ragadó története és gyönyörű világa remek kiindulópont. Tökéletes cím egy élőszereplős sorozat adaptálására. A Netflixnél is megvolt a lehetőség a fejlesztésre – egészen mostanáig.

A Rolling Stone-os Cheyenne Roundtree – aki az eredeti Blackman-sztoriról tudósított – posztja szerint mostanra mindennek, ami a showrunnerhez kötődik – a Horizon Zero Dawn-nak és az Orbitalnak is – befellegzett.

Azt nem tudni, hogy „meddig” jutott a csapat a Horizon tévésorozat készítésével. Valószínű, hogy a fejlesztés még nagyon korai stádiumban volt.

Feltehető, hogy a Sony egy másik partnerrel fogja folytatni a tévésorozat gyártását. Különösen más élőszereplős adaptációk közelmúltbeli sikereire való tekintettel. Gondolunk itt leginkább a The Last of Us című díjnyertes sorozatra, amely rekordokat döntött és a történelem egyik legjobb adaptációjaként vált ismertté.

Forrás: X, Bang Showbiz

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."