Ezt a két PC-s játékot most ingyen letöltheted – mutatjuk, mit kell tenned!

A felhasználók korlátozott ideig két ingyenes PC-s játékot kaphatnak, amelyeket örökre megtarthatnak.

 

 

Most itt a lehetőség, hogy megragadj két ingyenes PC-s játékot, amelyeket letölthetsz és örökre megtarthatsz, bár már nincs sok időd. Ezúttal nem az Epic Games Store vagy a Steam osztogatja az ingyenes játékokat, hanem az indie címekre szakosodott Itch.ioé a megtiszteltetés. Korlátozott ideig két ingyenes PC-játékot ragadhatsz meg a könyvtáradba! Habár nem a legizgalmasabb címek, amikre gondolhatsz, mégis megérnek egy próbát. (Főleg ingyen…)

Az első a Pine Creek: The Book of Judith nevet viseli. Úgy írják le, hogy „egy hangulatos thriller kalandjáték, amelynek középpontjában a felfedezés, a történet és a nyomok követése áll. Barátkozz, gondolkodj az életről, gondolkodj a halálról, egyél finom ételeket, és játssz a játékteremben!”.

Úgy tűnik, hogy ez egy „3D-s remake az eredeti Game Boy kiadásból”, de mostantól PC-n is elérhető helyette, új funkciókkal és friss festéssel.

A második játék a Larger Than Light, amelynek hivatalos leírása így szól: „Győzd le a sötétséget a fényforrások manipulálásával ebben a 2.5D-s puzzle-platformerben!”

Története egy kísértet-járta iskolát követ, amelyet Skia, az árnyék és Lux, a villanykörte segítségével kell bejárni, miközben együtt dolgoznak azon, hogy utat törjenek a kijárathoz vezető ösvényeken.

Úgy tűnik, a páros nem jön ki túl jól egymással. Így a történet nagy része arról szól, hogy leküzdjék nézeteltéréseiket és megtanuljanak együtt dolgozni.

Mindkét játék most ingyenesen letölthető és játszható teljes egészében. Ám jó eséllyel nem lesznek örökké ingyenesek. Ettől függetlenül teljes áron is elég olcsók. Csak rajtad múlik, hogy most vagy később veszed-e meg őket.

Érdemes megnézni őket, különösen a Larger Than Lightot, ami egy fantasztikus kis platformernek tűnik.

Forrás: Itch.io (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."