The Last of Us 2. évad: fontos szereplőket azonosíthattak a legfrissebb forgatási fotón?!

MOZI HÍREK – A The Last of Us HBO-sorozat második évadának új forgatási fotóján először láthatjuk a „Sebhelyeseket” (Scars) akció közben!

 

 

A The Last of Us jelenleg a várva várt második évad forgatásának közepén tart. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekünk itt a szerkesztőségben rengeteg kérdésünk van. Nemrég megerősítették, hogy a második évad mindössze hét epizódból fog állni. Ugyanakkor ezek állítólag elég hosszúak lesznek.

Azt már tudtuk, hogy a The Last of Us Part 2 történetét több évadon keresztül fogják feldolgozni, de most már kíváncsiak vagyunk, hogy vajon meddig jutunk el abban a hét epizódban.

A második évadban Kaitlyn Dever csatlakozik a sorozat szereplőihez Abby szerepében. Mellette feltűnnek még Young Mazino mint Jesse, Isabela Merced mint Dina, Danny Ramirez mint Manny, Ariela Barer mint Mel, Tati Gabrielle mint Nora és Spencer Lord mint Owen.

Catherine O’ Hara is csatlakozik egy nem közölt szerepben, míg Jeffrey Wright a játékból ismert Isaac Dixont alakítja újra.

A Salt Lake stábjából még nem láthatjuk senkit akcióban a forgatáson, de Bella Ramsey-t már többször is láthattuk akcióban Ellie-ként Merced Dinája mellett.

Most egy friss kép is érkezett, amelyből következtetni tudunk arra, hogy a Part 2 történetéből mennyit fog átölelni a második évad.

Amint azt a Reddit felhasználó Mastermind0623 megosztotta, „Sebhelyeseket”/”Szerafitákat” alakító színészeket láttak a forgatáson, ami arra utal, hogy a második évad egészen biztosan eljut Ellie „második napjának” végéig…

Persze az HBO sorozatában valószínűleg lesz néhány finom változtatás a történetben. Az első évad nagyrészt ugyanúgy eljuttatta karaktereinket A-ból B-be, mint a játékban.

A TLoU Part 2 „második napjának” vége felé Ellie találkozik a „Sebhelyesekkel” (Scars), miközben átmerészkedik a kórházba, hogy megkeresse Norát, akiről azt hiszi, hogy információval rendelkezik Abby hollétéről.

Ez egyezik a forgatáson készült fotókkal Belláról és Isabeláról, amelyek az elmúlt napokban kerültek elő. Bellát rövid ujjú kék ingben látták, ami ismét Ellie „második napi” megjelenését idézi.

Érdekes módon azonban mellette kiszúrták Dinát is. Aki játszott már a második résszel, az tudja, hogy Dina nem kíséri Ellie-t ezen a bizonyos napon.

Ez nagyjából a mi bizonyítékunk arra, hogy az HBO egyértelműen változtatni fog egy kicsit a dolgokon.

Forrás: Reddit

Seraphites/scars on set of the last of us
byu/Mastermind0623 inThelastofusHBOseries

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."