Megvan, ki alakíthatja a rosszfiút Nicolas Cage Spider-Noir Pókember-sorozatában!

MOZI HÍREK – Brendan Gleeson csatlakozik Nicolas Cage-hez a Spider-Noirban, mint a sorozat titokzatos gonosztevője, ami rajongói teóriák egész sorához vezetett…

 

 

Nicolas Cage Pókember Noir-sorozata (jelenleg „Spider-Noir” címmel) kapott néhány pozitív frissítést az utóbbi időben. Ám ez lehet az eddigi legjobb. A sorozat megtalálta a gonosztevőjét, és egy Oscar-jelölt színészt választott a szerepre!

Cage először a 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum! című filmben alakította Pókember Noirt, és a hangját kölcsönözte a kultikus Pókember-változatnak.

Az 1940-es évek noir thrillerei által inspirált világból származó Pókember Noir egy klasszikus amerikai detektív, akinek a története hamarosan élőszereplős formában is megjelenik.

A Variety szerint az Oscar- és többszörös BAFTA-jelölt Brendan Gleeson csatlakozik a Spider-Noir világához a sorozat gonosztevőjeként. Gleeson szerepét egyelőre nem árulták el. A rajongók pedig kétségbeesetten találgatnak és vitatkoznak az interneten, hogy ki lehet a főgonosz. A Spider-Noir Gleeson első bejelentett projektje azóta, hogy az ír színészt a 2023-as Oscar-díjra jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában A sziget szellemeiért (The Banshees of Inisherin). A sorozat a második képregényes projekt, amelyhez a színész csatlakozott. Gleeson Todd Phillips készülő Joker: Folie à Deux című filmjében is rejtélyes szerepet kapott, Joaquin Phoenix és Lady Gaga mellett.

Az új sorozat lassan megtölti a szereplőgárdát. Cage és a nemrég bejelentett Gleeson mellett a Spider-Noirban a New Girl sztárja, Lamorne Morris is feltűnik majd. Gleesonnal ellentétben Morris szerepét már nyilvánosságra hozták. A színész Robbie Robertsont alakítja.

 

 

Nicolas Cage / Brendan Gleeson / Sipder-Noir

 

 

Nicolas Cage szerint a Spider-Noir olyan lesz, mint a képregények „aranykora”

 

Részletek még mindig nem derültek ki a készülő Spider-Noir sorozatról. Az új sorozatnak, amely a Prime Videón fog futni, még nincs gyártási vagy megjelenési ütemterve. Bár a sorozat még gyerekcipőben jár, Nicolas Cage leírta, milyen hangulatot remél a sorozatba, mivel régóta képregényrajongó:

„Úgy értem, az lenne a fantáziám, hogy megpróbálhatnék valami >>aranykoribbra<< törekedni. Azt akartam, hogy legyen ez a fajta aurám, tudod, mint a rejtélyesebb, nem tudsz túl sokat. Ezért nem vagyok fent a közösségi médiában. Legalábbis ez a gondolkodásmódom. Nem is tudom. Majd meglátjuk, mi lesz, ha megcsinálom a [Pókember Noir-t], és fekete-fehérben leszek. Meglátjuk, hogy kapunk-e valamit abból a feelingből.”

A cselekmény pontos részleteit még mindig szigorúan titokban tartják. Azt azonban tudjuk, hogy a sorozat az 1930-as években fog játszódni, és egy idősebb Pókember Noirra fog koncentrálni, aki visszatekint New York hőseként töltött idejére.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."