Meghökkentő eredmény jött ki: ez az eszköz lehet a 2024-es év legkelendőbb kiegészítője az USA-ban?!

TECH HÍREK – A Circana elemzője, Mat Piscatella is megerősítette, hogy a PS Portal volt május – egyben az egész 2024-es év – legkelendőbb kiegészítője.

 

 

A PS Portal megjelenése óta több mint fél év is eltelt. Ez egy olyan eszköz, amely a PS5 kiterjesztéseként szolgál. Lehetővé teszi számunkra, hogy a konzol csatlakoztatása közben is játszhassunk játékokkal. Kezdetben ez a kiegészítő némi kritikát kapott a játékosoktól, mert a közösség egy sokkal ambiciózusabb terméket várt a funkciók tekintetében. De legalább a Sony több frissítést is kiadott, hogy a PlayStation Portal könnyebben játszhasson otthonról távol.

Mégis, amire nem sokan számítottak, az az, hogy a PlayStation Portal lett az idei év eddigi legkelendőbb videójáték-kiegészítője az amerikai piacon a dollárban kifejezett eladásokat tekintve. A Circana elemzője, Mat Piscatella is megjegyezte X/Twitter-fiókján, hogy májusban ez volt a legkelendőbb termék az Egyesült Államokban. Úgy tűnik, hogy a Sony számára nagyon sikeres eszközről van szó.

Kiderült, hogy a PlayStation Portal olyan jól fogyott, hogy egyes országokban pillanatok alatt elkapkodták!

Az ideiglenes készlethiányt pedig a spekulánsok kihasználták, hogy extra profitra tegyenek szert. Felhajtott áron adták tovább a terméket a hype miatt érdeklődő játékosoknak. Szerencsére ezt a helyzetet a készletek növelésével sikerült orvosolni. Sőt, a PlayStation is megerősítette, hogy a készülék iránti kereslet továbbra is „meghaladja a várakozásokat”. Mindez azt jelzi, hogy a PS Portal jó úton halad.

 

TECH HÍREK - A Google mérnökeinek egy csoportja feltörte a PlayStation Portal-t, hogy a Sony Remote Play kiegészítő eszközén natív módon játszhassa le a PSP-játékokat!

 

Az év legkelendőbb kiegészítője, a PS Portal „nem azért készült, hogy nyereséges legyen”?!

 

A Sony a termék megjelenése után elmondta, hogy a PS Portal nem azért készült, hogy nyereséges legyen. Hanem a PS5 játékidejét igyekeztek növelni a kézikonzol segítségével. Hideaki Nishino, a Sony vezető alelnöke így nyilatkozott: „Ahelyett, hogy a nyereségességet keresnénk, inkább a játékidőt szeretnénk növelni a PS5-tel. Ha bárhol tudnak játszani, úgy gondolom, hogy néhányan biztosan több időt fognak játszani a rendszerünkön.” Emellett azt is elmondták, hogy a felhőalapú játék felé is érdemes nyitni: „Nincs olyan technikai korlátozás, amely megakadályozná, hogy a PlayStation Portal élvezze a felhőalapú játékot.”

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."