Diablo IV Season 5: íme a megjelenés dátuma – hamarabb jöhet, mint gondoltuk?!

Úgy tűnik, a Diablo IV következő, tartalmasnak ígérkező szezonja közelebb van, mint gondolnád…

 

 

A Diablo IV Season 5 megjelenése már a láthatáron van, számos minőségi változtatással, új küldetéssorozattal és egy izgalmas új rogue-lite móddal, az Infernal Hordes-szal.

A játék, mint emlékezhettek rá, remekül startolt tavaly – nekünk is eléggé bejött. Azonban az első három Season alulmúlta a közönség többségének várakozásait. Ám a Season 4: Loot Rebornnal a Blizzard elkezdte kiköszörülni a csorbát, köszönhetően a megújult loot rendszernek, az új Greater Affixeknek és sok másnak.

A Blizzard úgy néz ki, hogy ezt a lendületet az 5. szezonban is folytatni fogja, de mikor is érkezik pontosan a Diablo IV 5. szezonja?

A Diablo IV 5. szezonja 2024. augusztus 6-án kezdődik a napi visszaállítási időpontban, 10:00 PDT / 13:00 EDT / 19:00 CET.

Eddig a játék szezonjai három hónapos ciklust élveztek. Azonban az 5. szezon rövidebb lesz, ahogy azt a Diablo IV közösségi vezetője, Adam Fletcher a legutóbbi Camp Fire-ben jelezte. Ha minden igaz, 2024. október 8-án ér véget, amikor a játék első bővítménye, a Vessel of Hatred megjelenik.

Érdekes módon egy új D4 pletyka kering a Redditen. Eszerint az 5. évad a „Season of the Infernal Hordes” nevet viseli, és 2023. július 18-án fog megjelenni. Igen, 2023-ban…

A kiszivárgott infót félretéve, július 18-a minden bizonnyal érdekes nap lesz a játék rajongók számára. Ugyanis a Blizzard további részleteket fog felfedni a várva várt új Spiritborn osztályról, amely a Vessel of the Hatred bővítménycsomaggal együtt érkezik majd.

Ezzel együtt fennáll a lehetősége annak, hogy a Blizzard előrehozza a Diablo IV ötödik szezonját, erre pedig a Spiritborn osztály leleplezésének napja remek alkalom lehetne. Így ráadásul a Season 5 terjedelme is közelebb kerülne a korábbiakhoz. Mindenesetre érdemes lesz figyelni a híreket csütörtökön…

Forrás: PCGamesN, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."