The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom: lesz még egy játszható karakter Zelda hercegnő mellett?!

A The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom ESRB leírásából kiderülnek bizonyos részletek Link és Zelda játszható karaktereiről…

 

 

A Nintendo ismét új videójátékot ad ki a The Legend of Zelda-sorozatban, ami játékosok millióinak jelent kalandot és szórakozást. A közelgő cím, az Echoes of Wisdom főszereplője végre Zelda hercegnő lesz. Ezt a váltást a közösség már évek óta sürgette. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy a játék rejteget-e meglepetéseket más játszható karakterek formájában. Azonban úgy tűnik, hogy igen.

A The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom ESRB leírásában megerősítették, hogy Link, Miyamoto franchise-ának örök főszereplője is játszható karakter lesz!

Ez azonban nem változtat a tényen, miszerint Zelda központi szerepet kap a kalandban. Úgy tűnik, hogy a játék nagy részében a hercegnőt alakíthatjuk majd. Linket csak a játék egyes részei során irányíthatjuk majd.

„Ez egy kalandjáték, amelyben a játékosok Zelda szerepébe bújnak, aki megpróbálja bezárni a Hyrule-i hasadékokat és megmenteni Linket. A játékosok felülnézeti perspektívából fedezik fel a különböző környezeteket, miközben stilizált ellenségekkel (pl. emberekkel és szörnyekkel) harcolnak. Link szerepében a játékosok karddal és nyilakkal győzhetik le az ellenséget; Zelda varázspálcával idézhet meg lényeket a harcra. Néhány ellenséget úgy lehet legyőzni, hogy felgyújtjuk őket; más lények a vereség után köddé oldódnak. A harcjelenetek kissé hektikusak, több ellenség támad/harcol egyszerre” – olvasható az ESRB leírásában.

 

További részletek a The Legend of Zelda: Echoes of Wisdomról

 

A Nintendo a legutóbbi Directben megerősítette, hogy a The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom kizárólag Switch-en debütál szeptember 26-án. A címben Zeldának meg kell mentenie Hyrule királyságát a kialakuló hasadékoktól, miközben Linket is meg kell mentenie. Ehhez a hercegnőnek össze kell fognia a titokzatos tündérrel, Tri-vel, és a jogar erejét arra kell majd használnia, hogy a világban található tárgyak másolatát hozza létre, amelyek segítségével legyőzhetjük az ellenségeket és megoldhatjuk a világban szétszórt rejtvényeket.

Forrás: ESRB

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."