Hihetetlen! Már egy férfiaknak készített szexjátékon is fut a Doom, mutatjuk, hogyan! [VIDEO]

TECH HÍREK – Egy kreatív DOOM-rajongó úriember úgy döntött, ideje összekötni a kellemeset a kellemessel…

 

 

Futópad, vape és Tifforun márkájú fleshlight – művagina – maszturbátor. Mi a közös ebben a három eszközben? Azon kívül, hogy a légszomj közvetlen okozói, mindhármon futtatható a DOOM eredeti, 1993-as verziója.

Aaron Christophel a felelős ezért a förtelemért, amit találóan „Dong DOOM”-nak nevezett el. Christophel YouTube-csatornája általában a termékek kicsomagolására, szétszedésére és hackelésre összpontosít. Ám a legújabb „találmánya” az érzéki szenzációt köti össze a gamer-élménnyel.

Figyelembe véve, hogy ez a legújabb videó nem sokkal azután készült, hogy Christophel a DOOM-ot egy Planck Mini fogkefén futtatta, a legfrissebb projektje nem a semmiből jött. Talán megszívlelte, hogy az emberek „megőrültek” az előző portja miatt.

 

 

DOOM Dong

 

 

A Tifforun művaginát feltételezhetően azért választották ehhez a projekthez, mert a piacon lévő szexuális játékok többségétől eltérően ez a konkrét termék LCD-képernyővel rendelkezik.

Ahogy Christophel bemutatja, még a játék eredeti zenéjét is hallgathatod, ha egy fejhallgatót csatlakoztatsz a Tifforun fleshlight USB-C portjához.

Egy ellenség megölése a Tifforun „haptikus visszajelzéseit” is beindítja, így a játék során végig makulátlan vibrációt biztosít. Sajnos jelenleg nincs hír arról, hogy Christophel tervezi-e az online multiplayer támogatást az eszközre. Remélhetőleg a barátok is részesülhetnek majd a jövőben egy frissítésből…

Azok, akik nem ismerik a DOOM bármilyen képernyővel rendelkező eszközre való átültetésének művészetét, érdemes átnézni az r/itrunsdoom subredditet. Az eredeti, 1993-as játékot 1997-ben nyílt forráskódúvá tették egy nem profitorientált licenc alatt. Ennek hatására mára hatalmas mémmé vált, hogy minden, de minden eszközön futtathatóvá tegyék az idSoftware halhatatlan klasszikusát.

Reméljük, hogy az egyenlőség jegyében hamarosan egy lányok számára készült örömszerző masinára is születik DOOM-port – így lenne igazságos…

Forrás: YouTube, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."