Jöhet a démonnyírás?! Nem akármilyen „eszközre” érkezik hamarosan a DOOM!

TECH HÍREK – Sok őrült DOOM portot láthattunk már, ám ez most egyenesen hivatalos: a játék érkezik a Husqvarna intelligens fűnyíróihoz!

 

 

Ha valaha is szeretted volna kipróbálni a DOOM-ot egy fűnyírón, akkor hamarosan itt a lehetőség! Egy új szoftverfrissítéssel, amely tavasszal érkezik a Husqvarna robotfűnyíró termékcsaládjához, végre erre is lesz lehetőségünk.

A fűnyíró cég a múlt héten jelentette be, hogy az Automower NERA sorozat tulajdonosai már most feliratkozhatnak az áprilisban érkező új frissítésre, éppen időben ahhoz, hogy elkezdhessék a fűnyírást.

A legendás 1993-as videojáték, a DOOM® idén áprilistól játszható lesz a Husqvarna Automower® NERA robotfűnyíró modelljeivel” – olvasható a Husqvarna honlapján megjelent sajtóközleményben.

„Az általunk „egy pokoli frissítésnek” nevezett szoftverfrissítés „a Husqvarna Automower® Connect alkalmazáson keresztül lesz letölthető”.

Miután 1993-ban megjelent a rendkívül népszerű első személyű lövöldözős játék, a DOOM, a hackerek és a technika szerelmesei számára hagyománnyá vált, hogy a játékot a legkülönlegesebb eszközökön játsszák. Ezek közé az eszközök közé tartoznak a Texas Instruments számológépek, egy nyomtató, bankautomaták, sőt még egy digitális terhességi teszt is!

Miután feliratkoztál az új Automower NERA szoftverfrissítésre, az Automower Connect alkalmazáson keresztül 2024. április 9-én települ a fűnyíródra.

A tulajdonosok ezután a fűnyíró fedélzeti kijelzőjén és kezelőszervein keresztül játszhatnak majd a játékkal. A karaktert pedig a készüléken lévő vezérlőgombbal irányíthatják. Csodát persze felesleges várni, hiszen a 320×240 pixeles kijelző és a rotációs vezérlő nem éppen ideális a játékhoz.

2024. szeptember 9-én egy új szoftverfrissítés automatikusan eltávolítja a DOOM-ot a fűnyíróról. (Viszont ha offline módban tartjuk a gépet, akkor akár tovább is játszhatunk.)

Legyünk azonban őszinték. Igen, a játék ezeken az eszközökön néhány percig szórakoztató lehet. Ám nyilván nem olyan jó élmény, mintha számítógépen vagy konzolon játszanál. Ha tényleg játszani akarsz a DOOM-mal, akkor a Steamről vagy a konzolodról szerezheted be a teljes játékot, ahol sokkal szórakoztatóbb lesz a játék.

Forrás: ComputerBase, RockPaperShotgun

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu