Ki az a titokzatos karakter, akit Giancarlo Esposito alakít az Amerika Kapitány 4-ben? A színész mesélt!

MOZI HÍREK – Giancarlo Esposito titokzatos szerepe kapcsán az Amerika Kapitány: Szép új világ című filmben a rajongók sokat találgatnak, de a színész szerint eddig senki sem tippelt helyesen…

 

 

Giancarlo Esposito az Amerika Kapitány: Szép új világban betöltött rejtélyes szerepével incselkedik a Marvel-rajongókkal. Állítása szerint még senki sem találta ki, hogy pontosan kit alakít a filmben.

A filmben feltűnő karakterek többségét már bejelentették: Anthony Mackie Sam Wilsont/Amerika kapitányt alakítja majd (nyilván), Thaddeus „Villám” Rosst Harrison Ford, Betty Rosst Liv Tyler, Samuel Sternst Tim Blake Nelson és Joaquin Torrest Danny Ramirez játssza. Esposito szerepe viszont szigorúan őrzött titok maradt.

A rajongók kétségbeesetten találgatták, hogy kit játszhat Esposito az új MCU-filmben. Azonban egy nemrégiben tartott kongresszuson (a ComicBookMovie.com-on keresztül) Esposito elmondta, hogy senki sem találta ki helyesen, hogy kit fog játszani a Brave New Worldben.

A színész röviden jellemezte titokzatos karakterét, mielőtt elárulta volna a bombát, hogy az összes online találgatás téves volt.

„A karakter, akit játszom, egy rosszfiú. Ez mindig izgat engem. Számomra lenyűgöző művészet, hogy ezt a karaktert a karakter megalkotásával összhangban fejlesszem. Hihetetlenül jól éreztem magam a forgatáson. Nem árulom el, hogy kit játszom… az emberek próbálják kitalálni, és eddig még senki sem találta ki helyesen.”

A film első trailere nemrég került fel a netre, és Esposito karakterét mutatta be akcióban. A színész három pillanatban tűnik fel a részletes trailerben, ami még több mélységet ad a karakterének. Amellett, hogy bemutatja a „badass” szerepét, a trailerben a rajongók először láthatják az MCU-ban a „Vörös Hulkot” is, akit Harrison Ford alakít. (Ő a néhai William Hurt-től veszi át a szerepet.)

 

Giancarlo Esposito eredetileg Charles Xavier-t akarta játszani

 

Több száz lehetséges Marvel Comics karaktert játszhat Esposito az Amerika Kapitány: Szép új világban. Az azonban szinte biztos, hogy a színész nem egy olyan szerepet játszik, amire már régen vágyott. Mielőtt csatlakozott volna az MCU-hoz a Brave New Worldben, Esposito azt mondta, hogy szívesen játszaná Charles Xaviert egy Marvel-filmben. Eddig két színész alakította Xaviert élőszereplős filmekben. Patrick Stewart keltette életre először a szerepet a Fox eredeti X-Men-filmsorozatában. James McAvoy pedig a karakter fiatalabb változatát játszotta a prequel-filmekben.

Esposito nemrég elárulta, miért akarta Xavier professzort alakítani egy Marvel-filmben. Az A24 MaXXXine című horrorfilmjében játszott szerepéről beszélgetve Esposito elárulta, hogy egy rajongói castingot látva akarta eljátszani a szerepet.

„A rajongók tényleg elindították az X professzor pletykát, és én imádtam. Végigcsináltam, mert szeretem a rajongókat. Elkezdtem gondolkodni X professzoron, mert úgy érzem, hogy ez egy olyan karakter lenne, amiben igazán kitűnnék és nagyszerű lennék.”

Forrás: ComicBookMovie.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."