Amerika Kapitány: Új világrend: először láthatjuk Harrison Fordot egy ikonikus MCU-karakter szerepében!

MOZI HÍREK – Az Amerika kapitány: Új világrend kulisszák mögötti fotóin a Marvel rajongók megpillanthatják Harrison Fordot Thunderbolt Ross szerepében, de vajon mire készül?

 

 

Friss Amerika kapitány: Új világrend díszletfotók szivárogtak ki a minap. Ezeken egy olyan karaktert láthatunk, akire sok rajongó már nagyon várt. Eddig többnyire Anthony Mackie-ről és Liv Tylerről kaptunk felvételeket a forgatáson. Ám a rajongók most Harrison Fordot láthatják Thaddeus „Thunderbolt” Ross szerepében.

Fordtól nem idegenek a kasszasikeres akciófilmek, hiszen A Csillagok háborúja Han Solójával és az Indiana Jones-filmek címszereplőjének alakításával Ford nyomot hagyott a sci-fi és az akció/kalandfilmek műfajában.

A rajongók már egy ideje tudták, hogy Ford William Hurt halála után átvette Thunderbolt Ross szerepét. Ám egészen mostanáig nem voltak róla forgatási fotók. A Cinéfilo-Man által az Instagramon közzétett képeken Ford látható, amint egy parkolónak tűnő területen sétál – a helyszín nem világos. Kék, gombos ingben, fekete nadrágban és fekete nyakkendőben látható – ez az öltözék összhangban van elnöki pozíciójával. Az előző forgatási fotókkal ellentétben a Fordról készült képek nem sok információt árulnak el arról, hogy a karaktere mire készül, vagy hogy hol van. Az sem derül ki róluk, hogy az Amerika kapitány: Új világrend bemutatja-e Thunderbolt Ross ormótlan alteregóját.

Az először 1962-ben bemutatott Thunderbolt Ross hagyományosan egy Hulk-gonosz, akinek fő célja, hogy levadássza Hulkot, illetve Bruce Bannert.

2008-ban a Hulk egyik számában mutatták be Red Hulkot, a Hulkhoz hasonló képességekkel rendelkező karaktert. Később kiderült róla, hogy ő Thunderbolt Ross. Átváltozása után Vörös Hulk a Bosszúállók visszatérő ellenfele lett, ami valóban összeköti a karaktert Amerika Kapitánnyal. Egyelőre egyértelmű, hogy Thunderbolt Ross és Sam Wilson között nem lesz barátságos a viszony. Legutóbb, amikor az Amerika Kapitány: Polgárháborúban találkoztak, Ross éppen rács mögé juttatta Wilsont. Ami továbbra sem világos – de teljesen lehetséges -, hogy Thunderbolt Ross átváltozik-e Vörös Hulkká a filmben.

Thunderbolt Ross Vörös Hulkká változása némileg bonyolítaná a mozi cselekményét. Ugyanis potenciálisan versenyezne a figyelemért a Tim Blake Nelson által alakított Vezérrel, mint gonosztevő. Ráadásul Thunderbolt Ross jelentős előléptetést kapott azóta, hogy a közönség utoljára láthatta. Immár ő lesz az Egyesült Államok elnöke ebben a filmben.

Az elnök átváltozása egy biológiai förtelemmé, amely pokolian elszántan gyilkolja a civileket, hihetetlen esemény, rengeteg történetmesélési potenciállal és példátlan helyzettel.

Bár a Marvel stúdió filmjei számos ötletet felvetettek már, azt még nem vizsgálták, hogy mi történik, ha a világ egyik legbefolyásosabb nemzetének vezetője kiborult, szuperképességű gonosztevővé válik. Az Amerika Kapitány: Új világrend esetében minden bizonnyal elképzelhető, hogy Sam Wilsonnak magával az elnökkel kell szembenéznie.

Forrás: Instagram

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

¡Cinéfilo-Man! (@cinefilo.man) által megosztott bejegyzés

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu