Az Ítéletnap elkerülhetetlen?! Megérkezett a Terminator Zero előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Netflix közelgő anime-sorozata, a Terminator Zero jövő hónapban debütál a streameren.

 

 

1997. augusztus 29-én a Skynet mesterséges intelligencia megkezdte háborúját az emberiség ellen. A Terminátor-franchise legújabb részében, a Netflix hamarosan megjelenő Terminator Zero című anime-sorozatában pedig talán csak egy ember képes megállítani a közelgő apokalipszist.

A 2022-ben játszódó, nyolc epizódból álló sorozat olyan karaktereket követ majd nyomon, akikkel még nem találkoztunk a szeretett franchise-ban. A közlemény szerint: „A jövő és a múlt között rekedt egy katona, akit visszaküldtek az időben, hogy megváltoztassa az emberiség sorsát. Azért érkezik 1997-be, hogy megvédjen egy Malcolm Lee nevű tudóst, aki egy új mesterséges intelligencia rendszer elindításán dolgozik, amelyet arra terveztek, hogy felvegye a versenyt a Skynet közelgő támadásával az emberiség ellen. Miközben Malcolm eligazodik alkotása erkölcsi bonyolultságában, egy könyörtelen bérgyilkos vadászik rá a jövőből, ami örökre megváltoztatja három gyermeke sorsát.”

A szinkronszereplőket Timothy Olyphant vezeti a Terminátorként.

Rosario Dawson Kokorót, egy másik mesterséges intelligencia entitást alakít, aki képes lehet megállítani a Skynetet. André Holland pedig a számítógépes programozó Malcolmot, aki megpróbálja megváltoztatni az általa előre látott apokaliptikus jövőt. Sonoya Mizuno lesz a katona, akit visszaküldtek, hogy megmentse a világot. Egy külön neki írt szerepben Ann Dowd is feltűnik, mint „A próféta”, aki az emberi ellenállás „filozófiai vezetője” a jövőben.

A Terminator Zero a franchise 10. része, hat film (köztük a legutóbbi, 2019-es Terminator: Sötét végzet), a rövid életű „The Sarah Connor Chronicles” című tévésorozat és két korábbi streaming sorozat után.

Az anime executive producere a Skydance, a japán animációs stúdió, a Production I.G. és az alkotó/showrunner Mattson Tomlin. A sorozat premierje augusztus 29-én lesz a Netflixen. Nézd meg a teaser trailert alább!

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu