A PlayStation újfent hozzávág a felhasználókhoz némi „ingyen” kreditet – mutatjuk, mit kell tenned érte!

A PlayStation bejelentette, hogy július 31-ig igényelhetsz ingyenes áruházi kreditet bizonyos játékok vásárlása esetén.

 

 

Lehetőséged van arra, hogy „ingyen” PlayStation kreditet szerezz magadnak, de gyorsan kell cselekedned! Oké, nem Sonic-gyorsan, de legalább elég gyorsnak ahhoz, hogy július 31. előtt igényelhesd.

Az utóbbi időben a PlayStation meglehetősen nagylelkű volt a felhasználóival. Bár a PlayStation Plus legújabb ingyenes játékait nem mindenki érzi magáénak, más előnyök is akadnak.

Az egyik ilyen előny egy „tökéletes” első napi érkezés az előfizetéses szolgáltatáson (Dave the Diver), valamint egy alulértékelt 2023-as RPG, amelynek sokan örülnek, hogy elérhetővé vált (Remnant 2). Ez a két példa, és még számos más, bőven elég ahhoz, hogy a rajongókat lekösse, de miért is állnánk meg itt? Most esélyed van némi plusz bolti kreditet szerezni.

A legjobb az egészben, hogy nem kell PS Plus-tagnak lenned ahhoz, hogy igényt tarts rá.

Mindössze 50 kreditpont érhető el, ami ugyan nem túl sok, de ahogy a Tesco mondaná, a legkisebb is számít…

A pontok feloldásához „csupán” annyit kell tenned, hogy megveszed az alábbi játékok bármelyikét, a PlayStation Stars oldalon részletezettek szerint:

 

  • Elden Ring
  • Slime Rancher 2
  • Umbraclaw
  • Monster Hunter Stories
  • Grounded
  • Until Then

 

Öröm az ürömben, hogy ezek a játékok legalább megérik az árukat. Mindegyik kiváló kritikákat kapott, amint azt a Steam-oldalaik is mutatják: egyiknek sincs 9/10 alatti pontszáma.

Az Elden Ring tűnik a legnépszerűbb választásnak, mivel nemrég jelent meg a brutális DLC, a Shadow of the Erdtree.

Gyanítjuk azonban, hogy néhányan közületek a Slime Rancher 2 imádni való varázsának fognak engedni. Még inkább azok után, hogy a Shadow of the Erdtree bossjai olyan kemények, hogy beleőszülsz, mire leöldösöd őket.

Ha tehát megvásárolod a fent említett címek bármelyikét, megkapod a pontokat is. Mint már említettük, július 31-ig van időd, úgyhogy ha érdekel valamelyik játék, illetve a kreditek, most csapj le rájuk!

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu