Overwatch 2: új karakter érkezik, akivel ráadásul hamarabb játszhatunk, mint hittük – íme a részletek! [VIDEO]

Az Overwatch 2 új karakterét, Junót már július 19-21. között kipróbálhatjuk, bár teljes egészében csak augusztus 20-án jelenik meg.

 

 

Több hónapja nem hallottunk semmit Junóról, az Overwatch 2 új hősnőjéről, akit a Blizzard a BlizzCon 2023 során mutatott be. Hosszú várakozás után végre hivatalos híreket kaptunk a kiegészítésről. Juno hivatalos érkezése a többjátékos hőslövöldébe még egy hónapig várat magára.

Ám van egy jó hírünk, ha szeretnéd kipróbálni a fegyvereit, képességeit és minden mást, amit az új karakter kínál.

A Blizzard a közösségi médián jelentette be Juno érkezésének dátumát az Overwatchhoz. Ez augusztus 20-a lesz. A játékosok számára örömhír azonban az, hogy a hősnőt egy korlátozott ideig tartó próbaverzió keretében ingyenesen kipróbálhatják PC-n és konzolokon. Egészen pontosan július 19. és 21. között. A Blizzard részletes elemzést fog közzétenni a képességekről és a történetéről, de máris ismert néhány érdekes részlet Junóról.

Juno egy „Space Ranger”, támogató hősnő, aki olyan „Pulsar Torpedókkal” van felszerelve, amelyek több célpontot is megcélozhatnak. Glide Boost képessége lehetővé teszi számára, hogy gyorsan manőverezzen a csatatéren, hogy kritikus támogatást nyújtson, ahol szükséges. Juno Hyper Ringje akcióba lendíti a csapatot, míg Ultimate Orbital Ray-je növeli a sebzést és feltölti az életerőt.

 

További részletek az Overwatch 2 új hősnőjéről, Junóról

 

A fegyver, amit Juno a videóban használ, a Mediblaster nevet viseli. Ez egy olyan cucc, amely egyidejűleg gyógyít és sebzést biztosít a csapata támogatására. A másodlagos elsütési módja automatikusan ellenségekre irányuló rakétákat indít, miközben a szövetségeseket is gyógyítsa.

Az új hősnő emellett nagyon sokoldalú és dinamikus karakter, hiszen egy sor váltással növelni tudja a mozgási sebességét, de dupla ugrásra is képesek leszünk vele. A levegőben is lebeghetünk néhány pillanatig. A játékosok is profitálnak ezekből a képességekből, hiszen a „Hyper Speed Ring” hatására társaink mozgási sebessége megnő, ha áthaladunk rajtuk.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu