Danny DeVitót herén harapta egy majom a Batman visszatér forgatásán – íme az elveszettnek hitt felvétel! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Batman visszatér elveszett forgatási videója Danny DeVitóról újfent előkerült, úgyhogy aki még nem tekintette meg ezt a filmtörténeti remekművet, most megteheti…

 

 

Sok filmes produkciónak vannak hihetetlennek tűnő történetei. Danny DeVito története, amikor a Batman visszatér forgatásán egy majom megharapta a heréjét, ott van a legjobbak között. Most a pillanatról készült felvételek újra felbukkantak az interneten, miután „megmentették” őket egy YouTube-csatornáról, amely korábban a felvételeket tárolta, de azóta törölték.

Míg manapság sok állatos filmben a szőrös szereplőket CGI helyettesíti, a Batman visszatér forgatásakor, a ’90-es évek elején az állati karakterek túlnyomó többségét valódi állatok játszották a forgatáson. Ez minden bizonnyal igaz volt Tim Burton 1989-es szuperhősfilmjének folytatásában a Pingvin Vörös Háromszög nevű bandájának majom tagjaira.

DeVito szerencsétlenségére ez majdnem egy csúnya balesethez vezetett, amit a rajongók most saját szemükkel láthatnak az akkoriban rögzített, bár szemcsés videófelvételeken.

Bár maga a majom akciója nem nagyon látszik a sötét felvételen, DeVito reakciója azonnal látható, és némi kontextust ad annak, ahogyan a tavalyi interjúkban korábban elmesélte az esetet. (A videót lásd a lenti Twitter/X-linkben!)

 

Miért támadta meg Danny DeVito-t egy majom a Batman visszatér forgatásán?

 

Az a pillanat, amikor Danny DeVito majdnem egy nagyon unortodox amputációban részesült odalent, annak a következménye volt, hogy a sztár a jelenet forgatása közben kicsit túl hitelesen búkt Oswald Cobblepot karakterének bőrébe. Ahogy a színész a The Graham Norton Show-ban 2016-ban elhangzott beszélgetés során felidézte, a jelenetben Pingvinnek egy Batman által küldött üzenetet kellett fogadnia egy majomszerű társától. Míg az első próba jól sikerült, a levél átadásával és a jelenet folytatásával, egy későbbi felvétel, amelyen DeVito fekete/zöld szájvízbe fojtotta az ajkait, váratlan reakciót váltott ki a majomból.

„Bevettem ezt a szájvizet, amolyan fekete és sötétzöld szájvizet a számba, hogy amikor beszélek, a pingvines cucc kifolyjon és lecsöpögjön. A majom lejön, egy pillantást vet rám, és a golyóimra ugrik. Istenre esküszöm, borzasztó volt. Levettük a ruhát, és egy hatalmas darab hiányzott belőle. Úgyhogy megismételtük.”

Bár a színésznek nem esett baja az incidensben, és vidáman meséli a történetet sok évvel később, az a tény, hogy a pillanatról készült tényleges felvételek többnyire láthatatlanul keringenek az interneten, paródia. Most azonban ismét kimentették a rövid klipet a világháló fekete lyukából, hogy mindenki élvezhesse… bár valószínűleg maga DeVito nem annyira vágyik rá, hogy újraélje az élményt.

Forrás: X, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu