Mégis elkészülhet egyszer a Schwarzenegger-DeVito Batman-visszavágó?! Danny DeVito nyilatkozott

MOZI HÍREK – Danny DeVito ismét felvetette, hogy vissza kellene térnie Batman világába, és magával vinni régi cimboráját, Arniet is.

 

 

Danny DeVito mindent beleadna, hogy újra eljátssza Oswald Cobblepot, azaz Pingvin szerepét a Batman visszatérből. Sőt, nem bánná, ha Arnold Schwarzenegger Mr Freeze-jével szövetkezne, hogy felvegyék a harcot Michael Keaton Batmanjével.

A múlt havi vicces Oscar-díjátadójuk után végtelenül sokan beszéltek arról, hogy a három színész közül bármelyikük újra eljátszhatná egykori képregényszerepét, és DeVito félig vicces megjegyzései csak a legutóbbiak voltak.

Tim Burton Batman-filmjei mindig is a Sötét Lovag legikonikusabb filmváltozatának számítottak. Ám a Batman és Robin, amelyben Schwarzenegger jéghideg gonosztevője is szerepelt, a Batman népszerűségét tekintve a skála másik végén áll. Schwarzenegger iránt azonban végtelenül sokan rajonganak, eléggé ahhoz, hogy az ő kedvéért mindenki elfelejtse a Batman-saga eme különleges bejegyzésének hibáit.

A PEOPLE-nak nyilatkozva DeVito ismét pimaszul felkavarta a kedélyeket, hogy esetleg visszaléphetne Batman világába. Ez persze több okból is valószínűtlen. (Nem utolsósorban azért, mert Pingvin meghalt a Batman visszatér végén…) Amikor megkérdezték tőle, hogy esetleg feltűnne-e Arnie Mr Freeze-ével a filmvásznon, DeVito azt mondta:

„Ó, nem tudom. Nem hiszem, hogy rossz ötlet lenne, mert ott van Keaton, ott van [Schwarzenegger], ott van DeVito. Mi is eljátszhatnánk ugyanazokat a szerepeket. Igen, miért ne? Mondd meg [a Warner Bros társelnökének és vezérigazgatójának] Pam Abdinak, hogy tegye meg. És [az MGM elnökének] Mike DeLucának.”

Persze DeVito szavaiban több van, mint egy kis vidámság, hiszen a produkció minden bizonnyal hatalmas közönségsiker lenne, már csak a színészek miatt is.

Ám valószínűleg nagyobb esély van arra, hogy George Clooney kapja meg Batman szerepét a The Brave and the Bold című filmben, mint arra, hogy a franchise e három klasszikus sztárja együtt szerepeljen egy Batman-moziban…

 

Danny DeVito és Arnold Schwarzenegger újra összeáll a mozivásznon

 

A Batman-álmok lehet, hogy csak álmok maradnak. Ám nincs semmi olyan erőltetett abban, hogy DeVito és Schwarzenegger hosszú évek próbálkozásai után végre újra együtt akarnak forgatni egy filmet. Miután együtt szerepeltek az Ikrek és a Junior című filmekben, valamint számos más tévés és vendégszereplést is vállaltak egymás mellett, néhány évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy az 1988-as sikerük, az Ikrek késve kap folytatást Hármas ikrek címmel.

A Covid-járvány miatti csúszások, majd Ivan Reitman rendező halála (akinek vissza kellett volna térnie a folytatás irányítására) miatt azonban a filmből csak egy újabb „ami lehetett volna” lett.

Az idei Oscar-díjátadón való közös szereplésük óta azonban DeVito már ízelítőt adott új projektjükről, amely elmondása szerint hamarosan elkészül. Állítólag jó ideje dolgoznák már egy közös mozin. Többet azonban egyelőre egyik sztár sem volt hajlandó elárulni…

Forrás: PEOPLE

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu