Nem találod ki, kik ugratták Michael Keaton Batmanjét az Oscar-gálán!

MOZI HÍREK – Az Oscar-gála egy váratlan Batman-roastot hozott, amitől még Michael Keaton is kedvet kapott, hogy újra Bruce Wayne-t alakítsa.

 

 

Danny DeVito és Arnold Schwarzenegger találkoztak az Oscar-gála estéjén, egy váratlan csavarral, amely Michael Keatont is bevitte a műsorvezetésbe. Mindez a 2024-es ceremónia egyik legjobb pillanatához vezetett. A viccelődés nem mindig sül el jól. Viszont most sikerült, amikor az Ikrek sztárjai a színpadra léptek, és végül az eredeti, mozivásznon látható Batmant pörkölték. (Lásd a lenti videóban!)

A színpadra érve álló ováció fogadta a párost, akik várhatóan a legjobb vizuális effektekért és a legjobb filmvágásért járó díjak átadása előtt váltottak néhány szót korábbi komikus munkáikról.

DeVito azzal nyitotta a díjátadót, hogy „Arnold és én nagyon nyilvánvaló okokból együtt prezentálunk”. A dolgok azonban váratlan irányba fordultak, amikor Schwarzenegger válaszolt: „Mindketten megpróbáltuk megölni Batmant.”

Persze volt a közönség soraiban egy bizonyos színész, aki nemrég tért vissza a DC szuperhős szerepébe, akit 1989-ben Michael Keaton személyében először hozott a mozivászonra. Ez alkalmat adott Schwarzeneggernek és DeVitónak, hogy felidézzék, hogyan győzte le saját Batman-gonoszukat, Mr. Freeze-t és a Pingvint a Sötét Lovag.

Miután Arnie elmondta, hogy Freeze-t az „egyetlen gyengesége” tette tönkre, ami a szerelem volt, és nem a hőség, ahogy DeVito sugallta, a Batman visszatér sztárja felajánlotta a saját poénját saját karaktere vesztével kapcsolatban.

„Kidobott az ablakon.” A dühös Arnie erre azt válaszolta, hogy Batman csak egy igazi „szemétláda”, mielőtt DeVito rámutatott, hogy egykori ellenfelük valójában a közönség soraiban ült, és „volt pofája megmutatni magát”. Ekkor a kamera Keatonra vágott, aki a közönség soraiban ült, teljesen komor arckifejezéssel. Miután a páros még egy kicsit ingerelte, Keaton könnyedén belebújt Bruce Wayne-szerepébe, vigyorogva és egy „na, játsszuk le” gesztussal.

 

Michael Keaton után Schwarzenegger és DeVito is újra visszatérhet?

 

Michael Keaton 2023-ban újra Bruce Wayne/Batman szerepét alakította a The Flashben. Habár eredetileg nagy tervek voltak a karakterrel, úgy tűnik, ezek mostanra elmaradtak James Gunn és Peter Safran új DCU-idővonalának kialakulása miatt.

A tervek azonban, hogy Schwarzenegger és DeVito visszatérjenek a filmvászonra Julius és Vincent Twins karaktereiként, 2022 elején Ivan Reitman halálát követően komoly akadályba ütköztek.

Az 1988-as Ikrek (Twins) című filmet irányító rendező halála után mindkét színész úgy döntött, hogy nélküle nem lenne jó a folytatás. Utóbbi a Triplets (Hármasikrek) címet kapta volna.

Ennek ellenére a páros folyamatos kapcsolatban maradt. Számos közösségi médiás posztban és rendezvényen való megjelenésük során új közös projektekre utalgatnak. Hogy ezek megvalósulnak-e, még nem tudni. Ám az biztos, hogy a nézők még mindig rajonganak értük, és szívesen látnák őket együtt a képernyőn egy nagyobb projektben.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu