Bemutatkozott az új Trónok harca spin-off sorozat – íme az első képkockák! [VIDEO]

MOZI HÍREK –  Végre láthatunk néhány jelenetet A Hét Királyság lovagjából, a nagyon ígéretes Trónok harca spin-off szériából.

 

 

A Trónok harca váratlan spin-offja, A Hét Királyság lovagja (A Knight of the Seven Kingdoms) első hivatalos felvételei megjelentek. Az egykori profi rögbijátékos, Peter Claffey főszereplésével az új sorozat Ser Duncant, a Magasat követi, aki az ashfordi lovagi tornán kísérti a szerencséjét. Az új sorozat körülbelül 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a látszólag jelentéktelen történet ellenére drasztikusan megváltoztatja Westeros jövőjét. Kizárólag a Max streaming platformon landol majd jövő júniusban, ha minden igaz.

Az HBO által közzétett új featurette-ben (amelyet alább megnézhetsz) a Trónok harca rajongói az eddigi legjobb képet kapják Claffey-ről, mint Dunk, azaz „Ser Duncan the Tall”. A felvételen Dunk hűséges fegyverhordozója, Egg is látható, akit Dexter Sol Ansell alakít. A novella rövid terjedelme ellenére az HBO három évadot tervezett A Hét Királyság Lovagjából. A következő évadok valószínűleg Martin másik két, Ser Duncant követő novelláját adaptálják majd.

 

 

Trónok harca / Game of Thrones / A Knight of the Seven Kingdoms

 

 

Ser Duncan, a Magas szerepének kiosztása nem volt könnyű feladat Ira Parker showrunner számára.

A kiválasztott színésznek nemcsak Ser Duncan személyiségét kellett megtestesítenie, hanem a sorozat összes többi szereplője fölé is kellett emelkednie. Ennek eredményeként Peter Claffey tökéletes választásnak tűnik. A korábbi profi Rugby Union-játékos Claffey-től nem idegen a fizikalitás, és az új felvételek jól mutatják erejét, ahogy egyetlen ütéssel padlóra küld egy ellenfelet. Claffey mellett az új sorozatban Tanzyn Crawford, Bertie Carvel, Finn Bennett, Daniel Ings és Sam Spruell is szerepel, a már említett Dexter Sol Ansell mellett.

 

Miről szól a Trónok harca spin-off?

 

Míg a Trónok harca a Vastrónért versengő Westeros leghatalmasabb házait mutatta be, a Sárkányok háza pedig a Targaryan-ház bukásához vezető polgárháborút tárja fel, addig az A Knight of the Seven Kingdoms lényegesen kisebb léptékűnek tűnik. A sokkal személyesebb történet, a sorozat Dunkot, egy egykori nincstelent követ, aki fegyvernökként elhunyt ura páncélját felöltve lovagnak adja ki magát. A hírnév és a dicsőség hajszolásában Ser Duncan, a Magas, elindul, hogy részt vegyen egy versenyen Ashford városában, amelyen Baelor Targaryen herceg is részt vesz…

 

 

Trónok harca / Game of Thrones / A Knight of the Seven Kingdoms

 

 

A Trónok harca és a Sárkányok háza eseményei között játszódó sorozatként az HBO vezetői korábban úgy nyilatkoztak, hogy nem szeretnék, ha A Hét királyság lovagja elvonná a figyelmet a csatorna két legnagyobb, Martin univerzumában játszódó sorozatáról. A sorozat következő évadai a Sárkányok háza jövőbeli évadai és a többi közelgő Game of Thrones spin-off között tátongó űrt hivatottak majd betölteni.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."