Kiderült, mikor kezdik forgatni a legújabb Trónok harca spinoff-szériát!

MOZI HÍREK – Egy új frissítés George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja (The Hedge Knight) sorozatához látszólag elárulja a forgatás kezdési időpontját, mivel a Trónok harca spinoffja bővíti a világot.

 

 

A Trónok harca világa tovább bővül Westeros történelmében. Ugyanis A Hét Királyság lovagja (The Hedge Knight) című spin-off forgatása 2024 nyarán kezdődik. Míg a jelenlegi előzménysorozat, a Sárkányok háza (House of the Dragon) a Targaryen-ház bukását tárja fel, addig a The Hedge Knight című rövid antológiamese mindössze 90 évvel az előzménysorozat előtt játszódik.

Egy kóbor lovag halála után a fegyverhordozója, Dunk magára ölti a páncélját és a vagyonát, és útnak indul saját, újonnan toborzott fegyverhordozójával, Egg-gel együtt.

Míg a Sárkányok háza 2024-ben tér vissza a 2. évaddal, a ProductionList.com közzétette a következő Trónok harca spin-off forgatási ütemtervének listáját. A júniusban kezdődő spin-off forgatása során a franchise visszatér a már megszokott stúdiókba és helyszínekre, az írországi Belfastba. A listázás mellett a The Hedge Knight rövid szinopszisát is megosztották, amely Dunk és Egg küldetését, a helyszínt, valamint a mellékszereplőkre is utalt:

„A Trónok harca előtt Ser Duncan, a Magas, egy bátor, de tapasztalatlan lovag és kis apródja, Egg a Targaryen-korszakban Westerosban barangoltak. Kalandjaikban nagy sorsok, félelmetes ellenségek és vakmerő szökések szerepelnek egy olyan korban, amikor még sárkányok kószáltak és Targaryenek uralkodtak.”

 

Az összes jövőbeli Trónok harca-spinoff Westeros múltjára fog koncentrálni?

 

A Trónok harca befejezésének hírhedt reakciói ellenére egyértelmű, hogy a közönség még mindig táplál némi vonzalmat Westeros világa iránt. Köszönhetően például a Sárkányok háza sikerének. Ennek megfelelően több spinoff is zöld utat kapott. Köztük három animációs sorozat, amelyek közül az egyik produkció Corlys Velaryon kilenc utazásának történetét dolgozza fel. Aegon hódításának történetét hasonlóképpen egy előzménysorozaton keresztül elevenítik fel.

Miközben számos előzményfilmes produkció van készülőben, egy ambiciózusabb, eddig nem látott projekt is készülőben van, ami nehéznek bizonyulhat.

A Trónok harca 8. évadának befejezése után játszódó, Jon Snow-központú folytatásról már jó ideje pletykálják, hogy készül. Ám hivatalosan még nem kapott zöld utat. Mivel az alkotó, George R. R. Martin még mindig dolgozik a 6. köteten, a szerző még nem írt a regényszéria konfliktusainak végét követő eseményekről. Így forrásanyag hiányában és a vitatott végkifejlethez való kötődés miatt Jon Snow sorozatának nehéz viták elé nézhet.

A Trónok harca jövője látszólag még mindig Westeros múltjában gyökerezik. Ám egyértelmű, hogy az HBO új határokat szeretne kijelölni a franchise számára. A Sárkányok házával ellentétben, amelynek középpontjában a háborúzó királyi családok állnak, A Hét Királyság lovagja egy szerényebb származású karaktert és a hírnévre való felemelkedését hivatott feltárni. Más perspektívát kínálva Westeros gazdag történelmének. Így, mivel a forgatás a hírek szerint nyáron kezdődik, talán már nem kell sokáig várni arra, hogy a nézők megtudják, melyik sztár fogja átvenni Dunk és Egg szerepét.

Forrás: ProductionList.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu