Ezio, az Assassin’s Creed legenda visszatért – de nem éppen úgy, ahogy sokan remélték…

Ezio a legjobb – úgy tűnik, nem csak az orgyilkosok, de a pankrátorok között is…

 

 

Ezio Auditore da Firenze, az Assassin’s Creed-sorozat ikonikus karaktere idén az Egyesült Királyság egyik legnagyobb rendezvényén epikus formában tért vissza, a jelenlévők ezreinek meglepetésére.

2024. augusztus 25-én, vasárnap a londoni Wembley Stadionban az amerikai pankrációs promóció, az AEW visszatért az Egyesült Királyságban tartott legutóbbi PPV-rendezvényére, az All In-re. Ez egy epikus négyórás profi pankrációs este volt az elejétől a végéig.

Az angol pankrátor legenda, Nigel McGuinness visszatérése, a korábbi WWE szupersztár, Ricochet debütálása és a Swerve Strickland és Bryan Danielson közötti cím vs. karrier mérkőzés között minden bizonnyal emlékezetes este volt.

Azonban sok jelenlévő és otthoni néző számára a legjobban várt meccs az angol Will Ospreay és az amerikai bajnok (most már nemzetközi bajnoki címre visszaváltott) MJF közötti mérkőzés volt.

Will Ospreay és MJF összecsapása már önmagában is elég izgalmas volt. Mégis, mivel Will Ospreay nagy rajongója az Assassin’s Creednek, amely a „légi bérgyilkos” becenevét ihlette. A kedvenc videójáték-sorozatának tetoválását viselő Will Ospreay a belépőjét a következő szintre emelte, Ezio Auditore visszatérését jelezve.

Parkour break táncosokkal és Assassin’s Creed Shadows ringfelszereléssel kiegészülve Ezio Auditore hangja, Roger Craig Smith narrálta Will Ospreay belépő videóját, amelyet a megnyugtató Assassin’s Creed főcímzene kísért. A sorozat sok jelenlévő rajongója libabőrös lehetett, hogy ismét hallja Smith hangját, de talán senki sem volt olyan lelkes, mint Will Ospreay.

A belépő, amelyet az AEW követőinek is megmutattak a Twitteren, több mint egymillió megtekintést ért el. Roger Craig Smith retweetelte a szóban forgó videót, mondván: „El sem tudtam volna képzelni, hogy ez így fog alakulni, de több mint megtisztelő, hogy Will Ospreay és a Ubisoft UK megengedte, hogy részt vegyek egy ilyen epikus pillanatban a Wembleyben az AEW All In-en”.

Mire Will Ospreay kedvesen válaszolt: „Fogalmad sincs, hogy az Assassin’s Creedben játszott szereped milyen nagy hatással volt a karrieremre. Nagyon köszönöm, hogy részese voltál életem legnagyobb estéjének. Assassinok vagyunk”, amire Smith így válaszolt: „VITTORIA AGLI ASSASSINI!”.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."