Már készülhet a Hogwarts Legacy 2?! A Warner Bros. először nyilatkozott a folytatásról

Gunnar Wiedenfels pénzügyi igazgató szerint a Hogwarts Legacy 2 „pár év múlva” történő megjelentetése az „egyik nagy prioritás” számukra.

 

 

Végre eljött a nap, hogy a Warner Bros. beszéljen a Hogwarts Legacy 2-ről, a több millió példányban eladott fantasy RPG folytatásáról, amely a 2023-as év legkelendőbb játéka lett. Habár a cég állásajánlataiból már lehetett arra következtetni, hogy a Hogwarts Legacy 2 létezik, úgy tűnik, hogy a Harry Potter-jogok tulajdonosa nagyon elkötelezett a folytatás mellett. Tegnap arról beszéltek, hogy a nyílt világú akció-RPG mennyire fontos számukra közép- és hosszú távon.

Ennek kapcsán a Warner Bros. pénzügyi igazgatója, Gunnar Wiedenfels részt vett a Bank of America konferenciáján. Itt a Hogwarts Legacy folytatásáról kérdezték. Dióhéjban elmondta, hogy a cég a folytatás fejlesztését tartja szem előtt, és hogy ez egy elég fontos projekt a Warner Bros. számára. Sőt, néhány szóval még a megjelenés lehetséges idejére is utalt.

„Nyilvánvaló, hogy a Hogwarts Legacy folytatása az egyik nagy prioritás pár év múlva” – mondta (a Variety-n keresztül).

„Szóval ez [a játék] üzletág minden bizonnyal jelentősen hozzájárul majd a stratégiai kilátásaink növekedéséhez” – jegyzi meg Wiedenfels. A Warner Bros. játéküzletágáról korábban azt mondták, hogy a részleg egy részének eladását fontolgatják. Egy másik alternatíva, amit a vállalat fontolgatott, hogy az IP-it külső stúdióknak adják ki. Ezzel együtt jó hallani néhány részletet a Hogwarts Legacy 2-ről és arról, hogy mi van a láthatáron a Harry Potter franchise számára.

 

A Hogwarts Legacy 2 előtt jön a Director’s Cut

 

Mivel a Harry Potter TV reboot továbbra is készül és 2026-os megjelenési dátumot céloz meg, úgy tűnik, hogy a Warner Bros. a Hogwarts Legacy 2 megjelenését összhangba akarja hozni a sorozattal. Hónapokkal ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy a Hogwarts Legacy folytatása az állásajánlatok részletei alapján Unreal Engine 5-tel érkezhet. Ám ha addig is szeretnél visszatérni az Avalanche Software varázslatos világába, akkor érdemes tudnod, hogy a Hogwarts Legacy-ból hamarosan megjelenik egy Director’s Cut változat, jó néhány újdonsággal!

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."