Star Wars Jedi: Survivor: 17 hónappal a megjelenés után végre teljesült a játékosok régi vágya!

A Star Wars Jedi: Survivor végre nem használja tovább a Denuvo-t! Ezen kívül az új frissítés javítja az FPS-t és optimalizálja a CPU-használatot a ray tracing engedélyezésével…

 

 

Több mint egy év telt el a Star Wars Jedi: Survivor megjelenése óta. Ám ez nem jelenti azt, hogy a Respawn lemondott Cal Kestis legújabb nagy kalandjáról! Sőt, a fejlesztők jelenleg a PS4-es és Xbox One-os verzió részleteit véglegesítik, amely a tervek szerint szeptember 17-én jelenik meg. A csapat egyébként ezt a pillanatot kihasználva PC-n is ellátta a címet egy új frissítéssel, amely egyszer s mindenkorra eltörli a Denuvo használatát.

Ahogy az EA hivatalos weboldalán megjegyezték, a Star Wars Jedi: Survivor javítás több frontot is érint.

Javítja a képkockafrissítést, a különböző hardverkonfigurációkon, optimalizálja a CPU-használatot a ray tracing engedélyezése esetén, integrál egyes beállításokat és kijavít egy maroknyi hibát. Mégis, a Denuvo eltávolítása PC-n a javítás egyik fénypontja lesz, amit a felhasználók gyorsan meg is ünnepeltek.

Elvégre a Denuvo kalózkodás elleni rendszer a PC-s játékosok egyik leggyűlöltebb elemévé vált. Bár a funkciója a videójátékok engedély nélküli másolatainak visszaszorítása, a technológiát kritizálták, mert teljesítményproblémákat, FPS-csökkenést és instabilitást okoz. A program végső soron egy folyamatos ellenőrzési és titkosítási folyamatot hajt végre, hogy minden pillanatban meggyőződjön a futtatott termék jogszerűségéről.

 

A Star Wars Jedi: Survivor hamarosan PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik

 

Bár sok játékos már el is felejtette az ígéretét, a Respawn nem hagyta abba a munkát a Star Wars Jedi: Survivor PS4-es és Xbox One-os változatán. Nyilvánvalóan grafikailag visszafogottabb élményekről van szó, amelyek nem fogják elérni a PC-n, a PS5-ön és az Xbox Series-en látott részletgazdagságot. Mégis, így több játékoscsoport is belekóstolhat Cal Kestis kalandjába.

Forrás: EA

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."