Törölték volna a The Wolf Among Us 2-t?! Megszólalt végre a Telltale Games!

A Telltale Games szerint a The Wolf Among Us 2 még mindig fejlesztés alatt áll, és a rajongók több információt kapnak majd, „a megfelelő időben”…

 

 

Habár ez az egyik legjobban várt játék a portfóliójukban, a Telltale Games nem sok információt osztott meg a The Wolf Among Us 2-vel kapcsolatban. Valójában hónapok óta nem hallottunk semmit Bigby új kalandjáról. Ez a helyzet keltett némi aggodalmat a rajongók körében. Mintha ez nem lenne elég, egy Reddit-felhasználó, aki azt állította, hogy információval rendelkezik a Telltale Games belső helyzetéről, a játék esetleges törlésére utalt. Most maguk a fejlesztők kívánták egyszer s mindenkorra cáfolni a pletykát.

Röviden a The Wolf Among Us 2 még mindig él.

Az Eurogamer UK-nak küldött közlemény szerint a cím folytatja útját, és nem felejtenek el idővel több információt is bemutatni a közösségnek. „Általában nem kommentáljuk a megalapozatlan pletykákat és Reddit-témákat” – mondta a cég képviselője. „De a The Wolf Among Us 2 fejlesztése folytatódik, és izgatottan várjuk, hogy a megfelelő időben többet oszthassunk meg a játékról a Telltale rajongóival.”

Így most már csak arra kell várni, hogy a Telltale Games további részleteket mutasson be a játékkal kapcsolatban. Az biztos, hogy a cégnél teljes a rádiócsend. Utoljára júliusban tettek említést a játékról néhány kiadatlan kép közzétételével. Legközelebb talán egy trailer leleplezésével lebbenti fel a fátylat a cég a projektről.

 

Elbocsátási hullám a Telltale Gamesnél

 

Köztudott, hogy a Telltale Gamesnek volt már néhány kellemetlen perce a videójáték-iparban. A cég 2018-ban csőddel nézett szembe, hogy aztán egy évvel később új vezetéssel összeszedje magát. Sajnos a fejlesztőit sem kímélte az ágazat jelenlegi válsága. 2023-ban bejelentették, hogy „majdnem az összes” dolgozóját elbocsátják. Még nem tudni, hogyan alakul a helyzet az elkövetkező hónapokban, de biztos, hogy ez is szerepet játszik a játék lassú elkészültében.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu