Új képek a The Wolf Among Us 2-ből

A második szezon fejlesztése annyira nehézkes mint amennyire a Telltale-nek volt nehéz ismét felállnia, ugyanis a stúdió eredeti állapotában megszűnt, miközben ez a játék is készülőfélben volt náluk, és mivel több év is eltelt eközben, lehet, hogy lassan többet kellene látnunk Bigby történetének folytatásából.

 

Geoff Keighley, a The Game Awards és a Summer Game Fest műsorvezetője és szervezője osztotta meg a Twitteren a fejlesztési pokolban valameddig biztosan leledző játékból a képeket. A játékon a Telltale mellett a Deck Nine dolgozik, és látszik, hogy a kezelőfelület frissült a nyomozás közben, és természetesen nem maradt ki a párbeszéd sem.

A Telltale epizodikus formátumú adaptációja Bill Willingham képregényeiből sikeres volt, ám a stúdió éveken keresztül csak töprengett azon, hogy valóban nekiüljön-e a folytatásnak. Végül 2017-ben úgy döntött, hogy elkezdi a The Wolf Among Us 2-t, ami eredetileg 2018-ban, majd 2019-ben jött volna. Csakhogy közben a Telltale eredeti iterációja bezárt, de a név az LCG Entertainment alatt feltámadt, és a 2019-es The Game Awardson bejelentették, hogy a játék fejlesztése ismét elindult.

A 2022-es The Game Awardson egy videót láttunk a játékból, így talán joggal reménykedhettünk abban, hogy 2023-ban esetleg a kezeink között lesz Bigby történetének folytatása. Csakhogy jöttek a leépítések, és az IGN-nek megerősítette a Telltale, hogy a The Wolf Among Us 2 fejlesztése folytatódik. A Deck Nine (ahol nem valami jó a munkakörnyezet, erről nemrég írtunk) eredetileg fejlesztői partner volt (a The Expanse: A Telltale Series is közösen jött létre), és itt is a dolgozók 20%-a lett az utcára téve (a Telltale-nél „többségüket” küldték el). Ez is hatással volt a fejlesztésre a Deck Nine-nál, de a Telltale megerősítette, hogy házon belül a játék továbbra is készül.

Már csak az a kérdés, hogy mikor fog megjelenni. Talán idén. Talán nem. A legjobb a biztosra menni, és nem mondani semmit sem. Azzal nem lehet tévedni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu