Amber Heard kész megtámadni a Johnny Depp-per ítéletét?!

MOZI HÍREK – Amber Heard ügyvédei azt szeretnék elérni, hogy a rágalmazási per ítéletét tegyék semmissé, és azt állítják, hogy az egyik esküdt nem felelt meg a törvényi előírásoknak.

 

 

Legújabb lépésével azután, hogy alulmaradt az exférjével, Johnny Depp-pel folytatott rágalmazási perében, Amber Heard azt szeretné elérni, hogy a bíróság semmisítse meg az ítéletet. Egy Heard által 2018-ban írt véleménycikk alapján Depp rágalmazásért perelte be az Aquaman sztárját, azt állítva, hogy amit a egykori felesége írt, az nem felelt meg a valóságnak és rontotta a karrierjét. Heard viszontperelt, és ragaszkodott ahhoz, hogy igazat mondott, azzal érvelve, hogy Depp rágalmazta őt azzal, hogy azt állította, hogy ő volt az, aki bántalmazta őt.

Az esküdtszék mindenesetre bűnösnek találta Heardet mindhárom állítólagos rágalmazás vádjában, és egyetértett Deppel, hogy a családon belüli erőszakra vonatkozó állításai „hamisak és rágalmazóak” voltak.

Az esküdtszék 15 millió dolláros kártérítést ítélt meg Deppnek (később 10,35 millió dollárra csökkentették). Deppet Amber Heard viszontkeresetében szintén felelősnek találták a rágalmazás három vádpontja közül az egyikért, és 2 millió dollár megfizetésére kötelezték. Tekintettel a fizetendő kártérítésre, a bírósági ítéletet többnyire Johnny Depp nagy győzelmeként értékelték.

Heard jogi csapata azonban nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy az ítéletet hatályon kívül helyezzék. A TMZ szerint hivatalosan új dokumentációt nyújtottak be Virginiában, amelyben azt kérik a bírótól, hogy vagy dobja el az ítéletet, vagy utasítsa el a keresetet, vagy rendeljen el egy teljesen új tárgyalást egy másik esküdtszékkel. Az egyik legnagyobb érv, amit a dokumentumokban felhoztak, azt állítja, hogy nincs elegendő bizonyíték arra, hogy Amber Heard írása ártott volna Depp karrierjének.

A nő azzal érvel, hogy a közvélemény előtt már 2018-ra beárnyékolta őt a saját viselkedése.

Heard ügyvédei azzal is érvelnek, hogy Depp csapata nem tudta bizonyítani, hogy rosszindulatúan cselekedett volna, amikor megírta a véleménycikket, és azt sem tudták bizonyítani, hogy Amber Heard valójában nem hitte el a Washington Post cikkében leírtakat.

A véget nem érő jogi csatározás újabb bizarr fordulataként Heard ügyvédei azt is állítják, hogy az egyik esküdt nem volt legitim. A meg nem nevezett esküdt, akit a 15. számú esküdtként említenek, 1945-ös születési évvel szerepel a listán. A Heard-csapat azt állítja, hogy az esküdt ennél jóval fiatalabb, állítólag 1970-ben született. Bármi is legyen az eset, Heard ügyvédei szerint, ha az esküdt nem volt őszinte, akkor az ítéletet hatályon kívül kell helyezni és a pert le kell folytatni egy új esküdtszékkel, amelyet a bíróság jobban átvilágított.

A jogi csata tehát folytatódik, a labda most a bírónál van, amint Amber Heard kérvényezi az ítélet elutasítását.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu