Két hónappal később érkezik az Evil West

A Flying Wild Hog játékát a Focus Entertainment nem az eddig tervezett időpontban fogja kiadni.

 

A lengyel stúdió és a francia kiadó a Twitteren közölte, hogy nem az eddig tervezett szeptember 20-ai dátumon fogják kiadni a cross-gen játékukat. Lássuk, mit írnak a halasztásos bejelentésükben: „Kedves játékosok. Először is szeretnénk megköszönni a folyamatos támogatásotokat és türelmeteket az Evil Westhez. El vagyunk ragadtatva attól a hihetetlen fogadtatástól, amit a játék eddig kapott a trailerek és a demó alapján, amit néhányan a PAX East-en játszottatok.

Mindent megteszünk azért, hogy megvalósítsuk az Evil Westről alkotott elképzelésünket, és megfeleljünk az elvárásaitoknak. Az Evil West öt platformon jelenik meg, beleértve a konzolok két generációját is. A játékunk további csiszolása elengedhetetlen ahhoz, hogy játékosainknak ne csak jó, hanem maradandó emlékeket biztosítson. Ez olyasmi, amire mindig is törekedtünk. Annak érdekében, hogy a játék elérje teljes potenciálját, úgy döntöttünk, hogy az Evil West világméretű megjelenését 2022. november 22-re halasztjuk. Megértjük, hogy a játék késése frusztráló lehet, de ez egy szükséges lépés ahhoz, hogy mindenkinek a legjobb élményt nyújtsuk. Még egyszer köszönjük a fantasztikus támogatást és elkötelezettséget. Ez hajt minket előre, és arra ösztönöz minket, hogy a legfurcsább, legvadabb westernjátékot hozzuk létre mindannyiótok számára,” írta a Flying Wild Hog és a Focus Entertainment.

Nem tévednek, ugyanis valóban cross-gen játékról van szó, és nem lepődnénk meg, ha a halasztást nem a PlayStation 5, Xbox Series páros okozta, hanem a 2013-ban megjelent, és lassan már a fejlődést is súlyosan visszafogó PlayStation 4 és Xbox One miatt kellett hátrébb tenni a rajtot két hónappal. A legkisebb közös nevező elmélete miatt a játék mindegyik verzióját vissza kell fogni, hogy mindenhol megfelelően fusson. (Ezen még bonyolítana, ha Nintendo Switch-port is lenne.)

Az Evil West így november 22-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu