Rekordokat dönt a Steam Deck gyártása – előbb érkezhetnek meg a rendelt készülékek?!

Akinek már van foglalása a negyedik negyedévre, előbb megkaphatja a Steam Decket, mint ahogy korábban ígérték.

 

 

A Valve ismét jó hírekkel szolgál azoknak, akik még mindig várnak a Steam Deck előrendelésükre. A megnövekedett termelésnek köszönhetően néhány Q4-es Steam Deck rendelés, amelyeknek a tervek szerint még idén kellett volna megérkezniük, már most, amikor ezt írom, teljesül.

Az utolsó adag harmadik negyedévre vonatkozó e-mailes előrendelés, amely a becslések szerint július és szeptember között érkezett volna, ma indult el, mivel a Valve közölte, hogy „a gyártási becsléseket ismét felülmúlta”.

A negyedik negyedév időkeretére vonatkozó foglalási e-maileket most küldik ki.

Ha kapsz egy Steam Deck foglalási e-mailt, 72 órád van a tranzakció lebonyolítására, és ha minden optimálisan alakul, akkor napokon belül a kanapédon játszhatsz például a Cult of the Lamb játékkal. Csak győződj meg róla, hogy a szállítási és számlázási adataid naprakészek.

Egy rövid blogbejegyzés szerint a Valve „gyorsított ütemben intézi a foglalásokat”. A Valve június óta minden héten megduplázta a készülék gyártását.

A Valve frissítette a termékoldalát is, hogy aki ma előrendel egy Decket, annak szeptember és december között kézbe kell kapnia a készülékét.

A Tokyo Game Show résztvevői kézbe vehették a Steam Decket (dokkolóegységestül!), és barátkozhattak a Valve új kabalafigurájával, Steam Pal-lal, amint az Ázsia legtöbb régiójában készül a megjelenésre.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu