Tiny Tina’s Wonderlands: „franchise” lehet a Borderlands spin-offból?!

Az Embracer Group éves közgyűlésén Randy Pitchford, a Gearbox vezetője „franchise”-nak nevezte a Tiny Tina’s Wonderlands-et, és elárulta, hogy készül a folytatás.

 

 

Az Embracer Group éves közgyűlésén (AGM) Randy Pitchford, a Gearbox vezetője a Tiny Tina’s Wonderlands sikeréről beszélt. Nem titok, hogy ez a Borderlands spin-off, amely sok tekintetben kibővítette a Borderlands 2 Assault on Dragon Keep DLC-jét, hatalmas sikert aratott a rajongók körében.

Ahogy arról a VGC elsőként beszámolt és átírta, Pitchford elárulta, hogy a Tiny Tina’s Wonderlands „kritikai és kereskedelmi szempontból is megdöntötte az összes célelvárásunkat.”

A Gearbox ezt a sikert szándékozik továbbvinni. Egy Borderlands-film már készül, és a Borderlands 4 is biztosnak tűnik, hogy előbb-utóbb elkészül, de a Gearbox már dolgozik a játék további tartalmán is, valamilyen formában.

Pitchford kijelentette, hogy a Gearboxnak „egy új franchise van [a kezében], amelynek jövőbeli élményei már fejlesztés alatt állnak”. Az nem derült ki azonnal, hogy ezzel arra utal, hogy egy új Tiny Tina-játék van fejlesztés alatt, vagy egy második season pass vagy további DLC-k vannak készülőben. Bármelyik lehetőség reálisnak tűnik.

 

 

Néhány napja kiszivárgott, hogy a Gearbox és a 2K egy spin-offon dolgozik a saga főszereplésével, melynek Tiny Tina lesz a főszereplője.

 

 

Egy második szezonbérlet gyorsabban kihasználná a játék jelenlegi sikerét, és a franchise-ban van precedens a további DLC-kre, hiszen a Borderlands 3 két szezonbérletet kapott. Ebben a kijelentésben azonban a „franchise” után az „élmények” szó következik, és egy játék önmagában még nem tesz ki egy franchise-t (vagy akár alfranchise-t).

Persze, ha ez arra utal, hogy a Tiny Tina’s Wonderlands 2 fejlesztés alatt áll, akkor valószínűleg a lehető legkorábbi stádiumban van.

A Gearbox ugyanis az év elején felvásárolta a Tiny Tina’s Wonderlands társfejlesztőjét, a Lost Boys Interactive-ot, és bár ez nem jelent konkrét támogatást egy új játékhoz, de jó előjel a Wonderlands mint franchise számára. Az legalábbis egyértelmű, hogy a tágabb Borderlands-franchise rajongói kapnak még univerzumon belüli játékokat. Nehéz megmondani, hogy a Tiny Tina’s Wonderlands 2 vagy a Borderlands 4 vált ki nagyobb várakozást, de kétségtelen, hogy a közönség mindkettőt szívesen fogadná.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu