Az Epic Games Store egy ingyenes Star Wars-játékkal kedveskedik a rajongóknak!

Az Epic Games Store új ingyenes játéka ideális arra, hogy az Andor befejezése után is folytasd a Star Wars-élvezetet…

 

 

Szerdán a Star Wars-rajongóknak el kellett búcsúzniuk az Andor első évadától. Sokak szerint ez a George Lucas által teremtett univerzum eddigi egyik legjobb története. Aki azonban továbbra is ebben az univerzumban szeretne maradni, annak remek lehetősége nyílik rá. Ugyanis az Epic Games Store-ban mától elérhető egy új ingyenes SW-játék!

A következő hét napban a felhasználók feloldhatják a Star Wars: Squadrons-t, amely alig több mint két éve került a boltokba.

A cím arra invitálja a játékosokat, hogy autentikus pilótaélményben sajátítsák el a csillagvadászok harcának művészetét, mind szóló, mind többjátékos módban.

„Jelentkezz és pattanj be az Új Köztársaság és a Birodalom flottáinak csillagvadász pilótafülkéjébe, és küzdj meg a stratégiai 5v5 űrcsatákban” – árulja el az EA és a Motive Studios a vásárlási oldalon.

Az akción kívül a kaland 39,99 euróért vásárolható meg.

 

További finomságok az Epic Games Store-ban

 

A Star Wars jövője minden téren izgalmas, hiszen nyolc Star Wars-játék is fejlesztés alatt áll. Ugyanakkor a jövő héten folytatódnak a az akciók az Epic Games Store-ban: jön Fort Triumph, egy stratégiai játék, amely az XCOM franchise fordulóalapú harcát ötvözi a HOMM világfelfedezésével; és RPG in a Box, egy hozzáférhető eszköz, amellyel könnyedén és egyszerűen készíthetünk játékokat és más interaktív élményeket.

A Fortnite anyaboltja a Steamhez és a GOG-hoz hasonlóan ezekben a napokban ünnepli a Black Friday-ajánlatokat. Ezek november 29-ig tartanak. A Star Wars: Squadron-t az alábbi linken szerezheted be.

Forrás: Star Wars: Squadrons / EGS

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu