Return to Silent Hill: újabb meglepetésekkel szolgáltak a készítők! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Return to Silent Hill – amely a Silent Hill 2 adaptációja – forgatása hamarosan elkezdődik.

 

 

Mint arról már pénteken beszámoltunk, a Christophe Gans rendezésében készülő Return to Silent Hill film mindkét főszereplője megkapta a szereposztást. Jeremy Irvine (Hadak útján, Szép remények) játssza James Sunderlandet, míg Hannah Emily Anderson (Fűrész, X-Men: Sötét Főnix, The Purge) Mary-t.

„A Return to Silent Hill egy mitológiai szerelmi történet valakiről, aki annyira mélyen szerelmes, hogy a pokolba is hajlandó elmenni azért, hogy megmentsen valakit” – mondta Gans, aki a 2006-os Silent Hill-filmet rendezte, de a 2012-es Silent Hill: Revelation című folytatásában nem vett részt.

„Nagyon örülök, hogy Jeremy Irvine és Hannah Emily Anderson csodálatos tehetségei elkísérnek minket erre az utazásra egy olyan pszichológiai horror világába, amely remélem, hogy egyszerre elégíti ki és lepi meg a Silent Hill rajongókat.”

A film része a Konami saját visszatérésének a Silent Hillhez, egy sor videójáték kíséretében. Ezek a Bloober Team Silent Hill 2 remake-je. Illetve a No Code Silent Hill Townfallja és egy előzményjáték, a Silent Hill F.

„Christophe és én szorosan együttműködtünk partnereinkkel a Konaminál, miközben a videójátékot frissítik, hogy a Silent Hillnek egy olyan változatát is elkészítsük, amely a mai mozis közönségnek is szól” – mondta Victor Hadida, a film producere. „Továbbra is megtaláljátok majd az ikonikus szörnyeket – de lesznek új dizájnok is. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az új film és a Konami frissített játéka együttesen évekig előreviszi majd a franchise-t.”

Gans korábban már említette, hogy a Return to Silent Hill egyik fő célja az volt, hogy megtalálja a módját annak, hogy újratervezzék Pyramid Headet, aki mindkét korábbi filmben feltűnt. A túldíszített hóhér, akit először a Silent Hill 2-ben mutattak be, különböző formákban újra felbukkant a Silent Hill Homecoming, a Silent Hill: Book of Memories, Silent Hill: The Arcade játékokban. Valamint a Dead By Daylight-ban, Dark Deception: Monsters & Mortals-ban és Super Bomberman R-ben. Sőt, még a Krazy Kart Racing is. Megérthetjük, hogy Gans miért akarja visszaadni a karakter misztikumának egy részét.

A hónap elején a Bloober egy másik, újratervezett Silent Hill 2 ellenségről publikált koncepciórajzot, amely a Bubble Head nővér új illusztrációját mutatja be.

A képet Masahiro Ito rajzolta, aki az eredeti játékok egyik dizájnere és művésze volt, és aki számos szörny dizájnjáért felelt. Hadida említette, hogy szorosan együttműködik a Konamival. Azt még nem tudni, hogy a filmben szereplő szörnyek újratervezett változatai hasonlítani fognak-e a remake-ben szereplő szörnyekre. A Return to Silent Hill forgatása áprilisban kezdődik Németországban és Kelet-Európában.

Forrás: Deadline, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu