Return to Silent Hill: hivatalosan is megerősítették a szereposztási pletykákat!

MOZI HÍREK – Valóban Jeremy Irvine és Hannah Emily Anderson fogja alakítani a Return to Silent Hill mozis reboot két főszereplőjét.

 

 

Friss információk szerint a Silent Hill 2 játék új élőszereplős adaptációjaként készülő Return to Silent Hill hivatalosan is bejelentette első két szereplőjét. Jeremy Irvine lesz James Sunderland, Hannah Emily Anderson pedig Mary Sunderlandként jelenik majd meg.

A Return to Silent Hill-t az a Christophe Gans rendezi, aki 2006-ban az első Silent Hill című filmet is dirigálta – amely a franchise első játékának élőszereplős remake-je volt.

A forgatókönyvet is ő írja William Josef Schneiderrel és Keiichiro Toyamával. Utóbbi magának a Silent Hill játéksorozatnak a társalkotója. Victor Hadida executive producerként működik közre. Jeremy Irvine, aki leginkább Steven Spielberg Hadak útján (2011) című filmjében nyújtott szerepéről ismert, a játék főhősét, James Sunderlandet alakítja, míg James feleségét, Mary Sunderlandet Hannah Emily Anderson fogja játszani.

Felmerül a kérdés, hogy Gans rendező valóban felnőtt-e a feladathoz, hogy egy ilyen nagyszabású játékot adaptáljon a mozivászonra. Az első élőszereplős adaptációjával, a Silent Hillnel (2006), amely a sorozat első játékát volt hivatott életre kelteni, sokak szerint elfogadhatóan teljesített. Ám más rajongók nem értettek egyet az eredeti történeten és annak szereplőin végrehajtott változtatásokkal.

Ezek közé tartozott például a főszereplő megváltoztatása a Harry Mason nevű férfiról egy Rose Da Silva nevű nőre, valamint a hírhedt szörny, a Piramisfej és a kórházi ápolónő szörnyek megkérdőjelezhető szerepeltetése, akik mindketten csak a sorozat második játékában jelennek meg, méghozzá nagyon konkrét okokból.

Valószínűleg mindezt azért tették, hogy a filmet piacképesebbé tegyék. Ám így is eltorzították az eredeti történetet. Most a Return to Silent Hill esetében James és Mary Sunderland szerepeltetése biztató jelnek tűnik. Mindaz, amit a szinopszisról tudunk, szintén elég kecsegtető. Ha minden igaz, szerencsére nagyon sok minden marad a régiben. Azt azonban még nem tudjuk, hogy a játék többi kulcsszereplője hű marad-e a forráshoz, vagy valamilyen módon megváltoztatják.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu