TWD: Daryl Dixon: tudjuk, mikor tér vissza egy fontos szereplő; trailert kapott a várva várt spinoff! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A New York-i Comic Conon az AMC bejelentette, hogy Melissa McBride által alakított Carol visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában. Mindez új címet tesz szükségessé. (FIGYELEM! Ez a cikk általános spoilereket tartalmaz a közelgő 1. évad fináléjára vonatkozóan.)

 

 

A The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában Carol is visszatér a sorozatba. A spinoff sorozat, amely jelenleg vasárnap esténként látható az AMC csatornán, a Walking Dead sorozat fináléjának eseményeit követően Daryl Dixont (Norman Reedus) követi, akit Franciaország partjainál mos partra egy új kaland.

A sorozatban azonban eddig nem szerepelt Carol Peletier (Melissa McBride), egy másik zombi apokalipszis-túlélő, akivel hosszú távú kémia alakult ki Daryllel, potenciális romantikus felhangokkal.

A ComicBook.com szerint az AMC bejelentette, hogy Carol hivatalosan is főszereplőként tér vissza a széria 2. évadában. Diadalmas visszatérésének tiszteletére az évad a The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol címet viseli majd. A New York Comic Conon a következő epizód vetítése azt is megerősítette, hogy ezt a 2. évadbeli visszatérést is megelőlegezi Carol szereplése a Daryl Dixon 1. évadának fináléjában. Ahogy a panel során elhangzott:

„Melissa McBride: Carol történetéből még sok mindent el kell mesélni, mert annyira nyugtalannak éreztem, amikor utoljára láttuk, ahogy végignézte, ahogy a legjobb barátja, Daryl elutazik. Külön vagy (remélhetőleg!) együtt, a történeteik mélyek, és nagyon izgatott vagyok, hogy Carol utazása itt folytatódik. A mesélők csapata csodálatos munkát végzett, hogy ezt a két ismert karaktert egy számukra teljesen új világba helyezze, és imádom a felfedezéseket! Norman Reedus: Jó barátom, a tehetséges, gyönyörű Melissa McBride állandó szereplője lesz a sorozatnak a 2. évadban. Nem is lehetnénk izgatottabbak.”

 

A Daryl Dixon nem az egyetlen TWD-cím, ami miatt van okunk örülni

 

Az AMC új trailert adott ki a The Walking Dead: The Ones Who Live című sorozathoz. Utóbbiból még többet megtudhatunk a Rick és Michonne vezette sorozatról. A közelgő spinoff a tervek szerint a The Walking Dead zászlóshajó sorozat eseményei után követi majd a párost. Az eredetileg filmekből átdolgozott The Ones Who Live újraegyesíti Rick Grimest (Andrew Lincoln) és Michonne-t (Danai Gurira) a The Walking Dead sorozat fináléjában való szereplésük után.

 

 

MOZI HÍREK - Scott M. Gimple beszélt arról, hogy Danai Gurira és ő közösen készítik a Rick és Michonne spinoff sorozatot. Dary Dixon

 

 

Az új trailerben Rick egy lángoló zombihordával harcol, és egy okostelefon képernyőjén Michonne képét nézi. A róla készült felvételek fölött Rick hangja szólal meg, aki elmondja, hogy megpróbált elmenekülni a CRM elől, de nem sikerült. Ezután Michonne látható, amint úton van, hogy hazahozza őt. Végül egy 2024 februári megjelenési ablak is kiderül.

 

Minden, amit a The Walking Dead: The Ones Who Live-ről tudunk

 

Rick és Michonne közelgő spinoffjában a duó a CRM ellen fog harcolni, amely a zombis franchise eddigi legelterjedtebb csoportja. A hat epizódból álló sorozatból kiderül, mi történt Rickkel és Michonne-nal az eredeti sorozatból való távozás után. Michonne küldetésére koncentrál, hogy megmentse férjét. Útjuk előzetese a The Walking Dead sorozatfináléjában volt látható, ahol Rick a CRM elől próbál menekülni, miközben Michonne páncélt visel és lovagol.

Ahogy a legújabb trailerben is látszik, úgy tűnik, hogy Ricket a CRM arra használja, hogy egy adott helyen eltakarítsa a walkereket.

Mivel ugyanazt a CRM-dzsekit viseli, mint a The Walking Dead sorozatfináléjában, valószínű, hogy ezek a jelenetek a szökési kísérlete előtt történnek. Ha ez így van, akkor a spinoff hatalmas időt fog lefedni mind Rick, mind Michonne utazása során. Mindketten épségben haza akarnak jutni.

Michonne megmentése és Rick menekülése során azonban szembetalálkoznak a CRM hatalmas erejével. Ez több nagy közösséget is felölel az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy a CRM a virginiai közösségekre is veszélyesnek bizonyulhat. Így Ricknek anélkül kell elmenekülnie, hogy a csoport követné őt hazáig. Ez egyben Rick és Michonne küldetését is az egyik legveszélyesebbé teszi a The Walking Dead: The Ones Who Live-ban, amivel valaha is szembe kellett nézniük.

Forrás: ComicBook.com, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu