Stephen King elárulta, hogy mi a véleménye A kaszkadőrről!

MOZI HÍREK – Mennyire szórakoztató a Ryan Gosling és Emily Blunt főszereplésével készült A kaszkadőr (The Fall Guy)? A horror ikon Stephen King is elmondta a véleményét…

 

 

Az elismert horror ikon Stephen King megkérdőjelezi A kaszkadőr (The Fall Guy) című legújabb akciófilm szórakoztató voltát (vagy annak hiányát). Annak ellenére, hogy a The Fall Guy a kasszáknál alulteljesített, a kritikusok és a közönség körében jól szerepelt. Egy dologban többnyire egyetértenek: a film nagyon-nagyon szórakoztató. A The Fall Guy lazán az 1980-as évek azonos című ABC-sorozatán alapul, amelyben Lee Majors, Douglas Barr és Heather Thomas egy hollywoodi kaszkadőr-triót alakítottak. Itt Ryan Gosling egy lecsúszott kaszkadőrt alakít, akinek meg kell találnia volt barátnője kasszasikerfilmjének eltűnt sztárját.

Tekintettel arra, hogy Gosling nemrégiben fergeteges alakítást nyújtott Kenként Greta Gerwig Barbie című filmjében, feltételezhettük, hogy hihetetlenül izgalmas lesz őt egy akciódús és robbanásokkal teli filmben látni.

Hogy igazságosak legyünk, King nem mondta, hogy a The Fall Guy ne lenne szórakoztató. Linwood Barclay író posztjára reagálva, miszerint „A közönség talán nem özönlött rá a mozikban, de a The Fall Guy remek szórakozás”, King cáfolt: „Igen, határozottan szórakoztató, de remek szórakozás? Talán nem.”

King megjegyzése vegyes reakciókat váltott ki. Egyesek egyetértettek vele, mások nem (néhány felhasználó még azt sem tudta, mi az a The Fall Guy). A filmmel kapcsolatos általános vélemények azonban továbbra is túlnyomórészt pozitívak. Az X-en sok felhasználó dicsérte, hogy egy szórakoztató film („eszképisztikus szórakozás”, „vad utazás” és „csúcs” csak néhány a használt kifejezések közül), amelyet a főszereplők (Gosling és Emily Blunt) kiváló alakításai jellemeznek.

A kritikusok és a közösségi média felhasználói a film lenyűgöző kaszkadőrmutatványait emelték ki a The Fall Guy egyik kiemelkedő elemeként.

Sajnos a film jegybevételi teljesítménye nem felelt meg ezeknek a pozitív kritikáknak. A május 3-i premier óta világszerte alig több mint 145 millió dollárt hozott össze.

A The Fall Guy jelenleg a mozikban és digitálisan is elérhető. A film a Gosling által alakított Colt Seavers-t követi, aki volt barátnője (Blunt) rendezői debütálásán, egy akciófilmen dolgozik. A dolgok bonyolódnak, amikor a film főszereplője (Aaron Taylor-Johnson) körül összeesküvést fedez fel. Hannah Waddingham, Teresa Palmer, Stephanie Hsu és Winston Duke egészítik ki a szereplőgárdát.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu