Megérkezett a Venom 3 előzetese, de valami nagyon nem stimmel a Sony-Marvel Univerzumban… [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Venom 3 (vagyis, hivatalosan Venom: The Last Dance) zavart keltett a Marvel-rajongókban azzal, hogy először láthattuk teljes egészében Tom Hardy antihősének utolsó kiruccanását.

 

 

A Venom 3 (Venom: The Last Dance) véget vet Tom Hardy Eddie Brockként töltött idejének a Sony szétesett Pókember-univerzumában. Ám az első trailerrel sikerült több zavart, mint izgalmat okozni a rajongók körében. Sok olyan dolog van a Venom harmadik kiruccanásának első bemutatkozásában, amit a rajongóknak a Sony Marvel-franchise-t életben tartó trilógia elsöprő erejű fináléjának jeleként kellene felfogniuk. Ehelyett azonban sok rajongónak csak a közelgő csalódottság érzése maradt meg.

A trailer elég jól indul, Hardy Eddie-jét több gengszter is megtámadja, Venom pedig brutálisan segít neki leszámolni velük.

Innentől kezdve azonban kissé zavarossá válnak a dolgok azok számára, akik követték a Pókember számos mozivásznas kalandját, valamint az MCU történetét. A trailerben két ismerős Marvel-arc is feltűnik Rhys Ifans és Chiwetel Ejiofor személyében. Jelenlétük a filmben arra késztette a rajongókat, hogy megkérdőjelezzék, pontosan mi is történik a Venom 3-ban.

Ifans korábban Dr. Curt Connors/ The Lizard szerepét játszotta A csodálatos Pókemberben, és a Pókember: Nincs hazaút című filmben is ő adta a karakter hangját. Ejiofor pedig Karl Mordót alakította a Doctor Strange-franchise-ban.

Mivel a két színésznek igen kiemelkedő, és nemrégiben játszott szerepei vannak az MCU-ban, meglepetés, hogy úgy tűnik, teljesen más karaktereket fognak alakítani az új Venom-filmben.

Míg Ifans jelenleg csak a „Hippie” szerepében szerepel, addig Ejiofor karaktere úgy tűnik, hogy egy olyan csoport tagja lesz, akik Venomhoz hasonló intergalaktikus fenyegetésekkel küzdenek. Az egyik pillanatban különösen úgy tűnik, hogy Ejiofor összegyűjti Venom egy MCU-bárban hátrahagyott kis darabkáját a No Way Home utójelenetében. Ha igaz, nagy csalódást okozhat a rajongóknak, akik arra számítottak, hogy ez a kis pillanat sokkal többre vezet majd. Mindent összevetve a reakciók nem éppen pozitívak. Ez pedig joggal aggaszthatja a Sony-t a legutóbbi Marvel-filmek után.

 

A Sony Pókember univerzuma a Venom 3 sikere nélkül elbukhat

 

Attól a pillanattól kezdve, hogy a Sony kiadta a Morbius trailerét, a közvetlen Pókember-kapcsolattal való utalás felpörgette a rajongókat egy olyan filmsorozatra, amely az MCU mellett futna, és akár Andrew Garfieldet is visszahozhatná a hálós csodatévő iterációjaként.

Amikor azonban megérkezett a film, minden Pókemberre való utalás eltűnt, helyette egy furcsa cameo-t láthattunk Michael Keatontól, mint Adrian Toomes alias Keselyű.

Azóta a franchise nehezen találta meg a közönséggel a kapcsolatot, ami több nagy kassza-bukáshoz vezetett. A Madam Web januári bemutatója újabb mélypontot hozott, szörnyű kritikákkal és rekordalacsony jegybevétellel. Most a Sony a Venom: The Last Dance-tól várja, hogy sokkal jövedelmezőbb megjelenést biztosít. A Venom-franchise korábbi darabjai a bevételek tekintetében elég jól szerepeltek. Ám a kritikusok sem voltak kegyesek ezekhez a filmekhez.

Ha a Venom 3 nem fog megállni a lábán, az nem sok jót ígér a Kraven, a vadász amúgy is késleltetett megjelenésének, ami most decemberben érkezik.

A Venom: The Last Dance trailere hatalmas változást hozott a rajongói elvárásokban, ami a lehetséges MCU-kapcsolatokat illeti. Sőt, még a Sony saját franchise-ján belüli kapcsolatokat is. Az biztos, hogy Eddie Brock és Venom útja október 25-én ér véget, amikor a mozibemutató után vagy a bukás, vagy a dicsőség vár rá…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."